CHIRON házi kiállítás

A rendezvény fénypontjaként a Chiron első alkalommal mutatja be a hatékony komplett megmunkálásra kifejlesztett 12-es sorozat kompakt függőleges megmunkáló központjainak új generációját. A termékvonal többi gépéhez hasonlóan ezt a fejlesztést is működés közben ismerhetjük meg a házi kiállítás ideje alatt. Számos gyakorlati példa segíti a látogatókat a maximális termelékenység, a kiváló minőségű megmunkálás és rövid átfutási idők eléréséhez.

cncmedia_orangehr

Ha Ön is ellátogatna a kiállításra, a részvétellel kapcsolatos további információkért
keresse bizalommal a ROLATAST BT, a CHIRON magyarországi képviseletének munkatársait!

E-mail: info@rolatast.hu
Telefon: +36 23 378 544

cncmedia_orangehr

A kiállítás és vásár három napja alatt gyakorlati bemutatók teszik szemléletessé a különböző ágazatokból származó érdekes alkalmazásokat. A vállalat alkalmazottjai a rendezvény egész ideje alatt rendelkezésre állnak a vezetett gyárlátogatásokhoz, személyes beszélgetésekhez és az aktuális projektekről szóló tanácsadáshoz. A kiállítás péntek délután, egy ügyfélpartival zárul a CHIRON Big Band által szolgáltatott élőzenével.

A házi kiállításon mutatkozik be a kompakt, multifunkcionális 12-es építési sorozat új generációja. Az új szerszámtartó tengely több szerszám befogadását teszi lehetővé

A házi kiállításon mutatkozik be a kompakt, multifunkcionális 12-es sorozat új generációja. Az új szerszámtartó tengely több szerszám befogadását teszi lehetővé

Premier: az új 12-es sorozat

Először mutatkozik be a nagyközönség előtt a kompakt és multifunkcionális 12-es sorozat új generációja. A mindössze 5 négyzetméter alapterületű, rendkívül merev és stabil kialakítású gépet a megnövelt marási és fúrási kapacitás ideális megoldássá teszi a hatékony sorozatgyártás számára. A három tengely size-45 lineáris megvezetései maximális pontosságot és optimális megmunkálási teljesítményt biztosítanak. Az orsó teljesítménye elérheti a 44 kW-ot, maximális sebessége a 18 000 ford/perc-et, nyomatéka az 59 Nm-t. A hatékony komplett megmunkálás érdekében a két szerszámtároló külön hátsó szerszámtároló nélkül is a korábbi modellhez képest kétszer annyi, 128 darab HSK 50-es szerszám befogadását teszi lehetővé. A házi kiállításon egyorsós verzióban bemutatott új 12-es sorozat magas dinamikáját jól szemlélteti a 2,4 mp-es szerszámcsere.

https://www.youtube.com/watch?v=i8mxRRCJiLE

A kompakt FZ08 MT eszterga- és maró központ

Az AMB kiállításon bemutatott, rendkívül dinamikus FZ08 MT eszterga- és maró központ is a kiállítás attrakciói közé tartozik. A bélésrészek, vagy rúdmegmunkálás során fellépő, különösen nagy pontosságot és felületi követelményeket igénylő feladatok számára kifejlesztett FZ08 MT helyigénye mindössze három négyzetméter. Ezen a rendkívül kis alapterületen sikerült a billenőfej, az esztergaorsó, valamint az ellenorsó integrációja. Az igen kompakt berendezés 210 mm, 200 mm és 360 mm hosszú X-Y-Z tengelyekkel rendelkezik. A gép alapkivitelben megbízható golyóorsós hajtással van ellátva, de a munkadarabok felületére vonatkozó komolyabb igények kielégítésére lineáris közvetlen meghajtás is elérhető.

A billenőfejet nyomatékmeghajtással látták el, mely során a maróorsó elrendezése a lineáris tengely kiegyenlítő mozgásait jóformán feleslegessé teszi.  Ez jelentős hatással van az elérhető pontosságra is. Egy ­­-10° és +100° közötti elfordulási tartományon belül akár 54 000 fordulat/perc is elérhető. A szerszámtár alapkivitelben 40, opcionálisan 60, vagy akár 100 szerszám eltárolására képes.

A 8 000 fordulat/perc sebességű, 11 Nm nyomatékkal és 32 mm-es rúdátmérő-kapacitással rendelkező esztergaorsó remekül eleget tesz a teljes mértékű esztergálási feladatoknak. A komplex munkadarab-geometriák hatoldalú megmunkálása számára egy integrált, billenőtengelyes ellenegység áll rendelkezésre, igény esetén ellenorsóval, körasztallal vagy csupán statikus befogó eszközökkel.

A minden építési sorozatot bemutató házi kiállításon számtalan konfigurációs és automatizálási megoldás ismerhető meg

A minden szériát bemutató házi kiállításon számtalan konfigurációs és automatizálási megoldás ismerhető meg

Orvosi Technológia Központ

„A sokszínűség előbbre visz” mottónak megfelelni igyekvő házi kiállítás automatizálási megoldások és beállítási lehetőségek számtalan példáját mutatja be. Az új Orvosi Technológia Központban az orvostechnika ágazat-specifikus alkalmazásai lesznek láthatók. Az előző évekhez hasonlóan a teremben a CHIRON partnercégei is bemutatják ide kapcsolódó termékeiket és szolgáltatásaikat.

Gyors piacra lépés baseline-nal

A CHIRON baseline sorozata azon ügyfelek számára ajánlott, akiknek nem egyedileg konfigurálható megmunkálóközpontra, hanem egységes, rugalmas és univerzálisan használható megoldásra van szükségük. Az előre konfigurált és ezért különösen gazdaságos egyorsós precíziós megmunkáló központokból jelenleg öt teljes értékű és gyorsan elérhető típus létezik.

Forrás TechMonitor

További információ

A CHIRON hivatalos weblapján.

A Chiron gépek magyarországi forgalmazója a Rolatast Bt.

– 

Megosztás
[
    ]