A Creaform mérőrendszerek már tabletről is vezérelhetők

creaform_2A hordozható 3D méréstechnika egyik vezető gyártójának számító Creaform mérőrendszerei már tabletről is vezérelhetők a VXremote nevű fejlesztésnek köszönhetően. A VXremote egy szoftveres alkalmazás és a Creaform által bevizsgált, strapabíró 7″ vagy 10″-es tabletek ötvözéséből jött létre, és célja, hogy könnyű és gyors távoli hozzáférést biztosítson a VXelements 3D szoftver platformhoz, bármilyen mérési feladat során.

A VXremote segítségével a felhasználók jobban nyomon tudják követni a valós időben beolvasott szkennelési adatokat és ennek megfelelően tudnak állítani a paramétereken anélkül, hogy oda kéne menniük a laptophoz. Az eszköz kifejezetten hasznos nagy tárgyak beolvasásánál, illetve olyan helyeken, ahol nagyon szűkös a hozzáférés. Segítségével a szkennelés hatékonysága és gyorsasága tovább fokozható a szkennelt adatok minőségének megtartása mellett.

A VXremote például a következő szkennelési környezetekben jelenthet nagy segítséget:

  • Repülőgépek, autók, hajók és vonatok szkennelése
  • Olajfinomítók, nyomástartó edények és nagy átmérőjű csővezetékek szkennelése
  • Ipari géptelepítések szkennelése
  • Szabadtéri tárgyak szkennelése
  • Magasban történő szkennelés

A VXremote egy egyszerűsített folyamat segítségével csatlakoztatható a számítógéphez, és nincsen szükség internetkapcsolatra a felhasználói fiókba való belépéshez. A táblagépeken futó szoftver optimalizálva lett a VXelements számítógépes alkalmazáshoz, csatlakozási hiba esetén pedig automatikusan diagnosztizálja a hiba okát, és részletes segítséget ad a hiba elhárításához. A jövőben a VXremote is részesülni fog a Creaform rendszeres szoftver-frissítéseiből.

Forrás Creaform

 

További információ:

A Creaform hivatalos magyarországi forgalmazója a Werth Magyarország Kft.
A Creaform hivatalos weblapja.