2015 májusában újra megnyitja kapuit a gépipar hazai fellegvára!

2015. május 12-15. között IPAR NAPJAI, MACH-TECH a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

ipar_napjai_logo

Újra világmárkák, multinacionális cégek már most közel 8.000 m2 lefoglalt területen.

Közeledik az utolsó kedvezményes jelentkezési határidő!
Még 10 nap áll rendelkezésére,
hogy kedvezményes áron foglalja le helyét
a jövő évi IPAR NAPJAI, MACH-TECH kiállítási csokorra!

A 2015. január 31-ig bejelentkező kiállítók kedvezményes árakon foglalhatják le területüket!

Nagy várakozással néz a szakma az idei IPAR NAPJAI elé, hiszen már a januári jelentkezési határidőt megelőzően közel 8.000 m2-t foglaltak le a cégek a Budapesti Vásárközpontban.

Az eddig 10 országból bejelentkezett 160 kiállító sok éves szakmai tapasztalattal és számos újdonsággal készül a kiállításra, köztük tajvani, német és osztrák kollektívek is lesznek.

A rendezvényen résztvevő vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

Az IPAR NAPJAI 2015 a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól és hegesztéstechnikától, a méréstechnikán, automatizáláson, robotikán, fluidtechnikán, logisztikán és munkavédelmen át a 3D nyomtatásig, mely utóbbi új tematikaként jelenik meg a kiállítás portfóliójában.

Újra lesz APPLICATION ZONE is, mely gyakorlati bemutatóhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát működés közben mutathassa be az érdeklődő közönségnek.

Csatlakozzon a már jelen lévő cégekhez, használja ki Ön is a lehetőséget, küldje el jelentkezési ívét!

Az alábbi linkről tudja letölteni a jelentkezési ívet, melyben a részvételi lehetőségekről és árakról bővebben olvashat:

www.iparnapjai.hu/jelentkezesi-iv

Mach-Tech_logo

További információ: Az Ipar napjai honlapján.