Új sokoldalú furatkészítő termékek a Secotól

Nemrégiben a Seco új furatkészítő termékekkel, a Threadmaster™ Tap és a Seco Feedmax™ Universal fúrókkal egészítette ki porftólióját. Az új termékek teljesítmény, sokoldalúság és minőség terén is egyedülállóak.

A gyorsacél Threadmaster Tap menetfúró szerszám segítségével a felhasználók képessé válnak szinte bármilyen típusú és alapanyagú munkadarab megmunkálására.Univerzális kialakításának köszönhetően illeszkedik a leggyakrabban használt menetméretekhez, ami lehetővé teszi, hogy kisebb szerszámkészlettel dolgozzunk, és így jelentős összegeket spóroljunk.

A Threadmaster Tap különleges bevonatolási technológiával készül, így az ebben a termékkategóriában általánosan megszokott, bevonat nélkül készített szerszámokhoz képest sokkal nagyobb teljesítményre képes, acél (350 HB), rozsdamentes acél és öntöttvasak esetében. A különleges geometriák és a speciális élkezelés optimalizálják a forgácsképződést. A szerszám négy különböző típusú fúrószár geometriával érhető el, így zsákfurat és átmenő furat készítésre is alkalmasak, valamint a sorozat minden gyakori menetméretet és tűrésigényt lefed.

HQ_IMG_Seco_Feedmax_Universal_Threadmaster_Tap_Assortment

A Threadmaster Tap termékek kompatibilisek az olyan Seco EPB® menetfúró tokmányokkal, mint például az EPB 5867 tokmány mikro kompenzációs funkcióval a szinkronizált menetfúráshoz, az EPB 5865 ER patronos menetfúró tokmány, az EPB 5260 gyors-cserélő tokmány és az EPB 5283 tengelykompenzációs gyors-cserélő tokmány.

A Seco Feedmax Universal fúrók tökéletes megoldást jelentenek a furatkészítési feladatokra az ipar minden területén, de különösen olyan esetekben, amikor kis szerszámkészlettel közepes méretű sorozat legyártása a cél. A sorozat tagjainak négylapos élezése kiemelkedő megvezetést ad, képes az IT8/9 furattűrés tartására, valamint újraköszörülése is egyszerű. A fúrók egy másik hasznos tulajdonsága a csiszolt AlCrN bevonat, ami nagy kopásállóságot, keménységet és jó forgácseltávolítást biztosít.

A 3xD és 5xD forgácsolási mélységre képes fúrók 3 és 20 mm közti átmérőkkel és hengeres szárakkal kaphatók. A 3xD száraknak szerszámon keresztüli hűtéses és hűtés nélküli verziója is elérhető. A Seco Feedmax Universal termékek kompatibilisek a Seco EPB zsugortokmányaival, hidraulikus tokmányaival és precíziós patronos tokmányaival is. Ha a két terméket együtt használjuk egy sokoldalú, nagy produktivitású rendszert kapunk, mellyel bármilyen furatkészítési és menetfúrási folyamatot megbízhatóan és pontosan elvégezhetünk.

Forrás: Seco Tools

További információ:

A Seco Tools hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]