Salvagnini újdonságok a 2014-es EuroBLECH kiállításon

A 2014-es év legfontosabb fejlesztéseinek egyike a Salvagnini új lézervágó szoftvere, a SIMLASER, ami nagymértékben megkönnyíti a gépkezelők munkáját. Az új termék egy olyan átfogó szoftvercsomag része, mellyel a Salvagnini által kínált lézeres megoldások kényelmesen és könnyen kezelhetővé válnak, ezáltal még tökéletesebb munkavégzést garantálnak vásárlóik számára.

L5_software_job_console

A vállalat egy másik fontos fejlesztése a piercing (lyukasztás) technológia megújítása, ami az eddig használt módszerhez képest hatalmas fejlődést jelent a folyamat sebességét illetően. “Ezzel ciklusidőben akár 30-40%-ot is meg tudunk spórolni, főleg ha sok a lukasztás,” mondta Miklós az új technológiáról. A szoftver és a lyukasztási technológia fejlesztése mellett a lézervágófej hűtésében is komoly fejlődéseket ért el a vállalat a 2014-es évben. Száraz hűtéssel látták el a vágófejet, amivel éves szinten jelentős összeget spórolhatunk, mivel nincs nitrogén fogyasztás, továbbá a vágófej karbantartása is csökkent ezáltal.

salvagnini_1 salvagnini_4

A lézeres vágógépek mellett idén a hagyományos élhajlító gépek világában is sok változás történt. Gépeiknél megjelent a szerszámhossz állítási funkció, illetve alsó szerszám állítás, ami még gyorsabb hajlítást eredményez a legbonyolultabb szerkezetű alkatrészes esetében is. Emellett a panelhajlító gépek családja, a P2-es termékcsalád teljes mértékben megújult, teljesen elektromos hajtású lett. A gép így a finomabb munkákat, a keskenyebb panelek hajlítását is nagy pontossággal el tudja végezni. Az elektromos hajtás minden szempontból kiváló választás, mivel így a géppel elvégezhető feladatok köre is bővül a precízebb, finomabb munkavégzésnek köszönhetően, valamint az energiafogyasztás az eredeti mennyiség harmadára csökken. Ez az új gép egyik legnagyobb előnye az előző modellhez képest.

További információ:

A Salvagnini hivatalos honlapján

A Salvagnini magyarországi képviselője, az SHM consulting Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]