Libellula.Unfold – A 3D-s CAD-tervtől a lemezteríték kivágásának tervezéséig

A libellula.UNFOLD egy olyan professzionális tervező program, amellyel jól kihasználhatjuk a kimagasló produktivitás erejét. Egy olyan 3D-s grafikus környezet, ami lehetővé teszi, hogy egy CAD rendszerben megtervezett hajlított lemezalkatrész tervét kiterített sík tervként jelenítsük meg.

Könnyen tanulható

Az egyszerűségnek köszönhetően a program kezelése azonnal és könnyedén elsajátítható, nem szükséges hosszas tanulási folyamat a tervezési feladatok tökéletes elvégzéséhez. Az intuitív műveletek elősegítik az erőforrások és a vállalat rugalmasságának megfelelő kihasználását.

Növeli a produktivitást

A műveletek szinte teljes mértékben automatizáltak, így gyorsabbak és pontosabbak is. Ezzel lehetővé válik a termelékenység fokozása, és ezáltal a profit növelése.

Landing_schema

Növeli a hatékonyságot

A program egyszerűsége és automatizált folyamatai segítenek kiküszöbölni az emberi hibákat, pontosabb, megbízhatóbb gyártási folyamatokat garantálnak a felhasználók számára.

Intelligens megoldások az ön szolgálatára

A szoftver intelligens műveletekkel képes alegységekre bontani az adott tervet, így a több a elemből álló alkatrészek kezelésére is tökéletesen alkalmas. Ezek az intelligens műveletek ráadásul az anyaghasználat optimalizálását is lehetővé teszik, ezzel rengeteget spórolva a vásárlóknak.

Csökkenti a termelési időt

A rendszer automatizálása és a szükséges tanulási idő csökkentése együttesen jelentősen növelik a produktivitást és ezáltal a tervezéshez szükséges idő is csökkenthető.

Forrás: Libellula

További információ:

A Libellula honlapján

Megosztás
[
    ]