Különleges NS Tool szármarók keménymaráshoz

Az NS Tool egyik specialitása a precíziós, kis átmérőjű marók gyártása.  A legapróbb részletek kidolgozására is nagy figyelmet fordító cég szármarói mind teljesítmény, mind élettartam területén megelőzik vetélytársaikat. Ezek a szerszámok olyan nagy pontossággal készülnek, hogy a kialakított vágóélen még több ezerszeres nagyítás mellett sem észlelhetők hibák.

Az NS Tool szármarói olyan bevonattal és élszalag tervezéssel készültek, hogy minden modern formakészítési feladatot tökéletesen elvégezhessünk velük. A szerszámok nagy részét az NS Tool MUGEN prémium bevonatával látták el, melynek keménysége 3600 HV, így hosszabb élettartamot biztosít a szerszámnak keménymarási (48-65 HRc) feladatok végzése esetén is. A MUGEN bevonat sokak számára ismert lehet a nagy hőtűrési képességeiről is, aminek köszönhetően tökéletesen megfelel a nagy sebességű marási folyamatokhoz. Bár a MUGEN bevonatot keménymarásra használt acél szerszámokhoz tervezték, a kisebb keménységű acélok bevonásakor is kimagasló kopásállóságot kölcsönöz a szerszámnak. Az ilyen bevonattal készült szerszámok egyedülálló pontosságot és felületkialakítást biztosítanak a felhasználók számára.

NS_ tool_kiemelt

NS Tool szármarók

MSBH230 és MRBH230
Az MSBH230, MRBH230 gömbvégű szármarók 30°-os spirállal, dupla élszalaggal és MUGEN bevonattal rendelkeznek. Kifejezetten arra tervezték őket, hogy 48-65 HRc keménységű anyagok marásánál is tökéletes felületkialakításra legyenek képesek. Az egyedi vágóél kialakítás segít csökkenteni a káros rezgéseket.

NS_Tool_3

MSBH345H és MRBTNH345
Az MSBH345H és MRBTNH345 3 élszalaggal ellátott gömbvégű szármarók, spirális szerkezetüknek és az egyenlőtlen élszalagelosztásnak köszönhetően kiküszöbölik a rezgéseket, stabil megmunkálást tesznek lehetővé és növelik az elérhető előtolási sebességet. A harmadik élszalagnak köszönhető, hogy a produktivitás a felületkialakítás minőségének csökkenése nélkül növelhető. A MUGEN bevonat ezeknek a szármaróknak is nagy élettartamot és 65 HRc-ig terjedő keménységtűrést kölcsönöz.

MSXH440R
A változó spirális szöggel rendelkező MSXH440R egy olyan mikroszemcsés gömbvégű, tömör keményfém maró, amely képes a rezgések teljes elnyomására, és ezáltal számos marási folyamat stabil elvégzésére. A 40-42°-os spirális szögek és a MUGEN bevonat optimális feltételeket biztosítanak acélötvözetek, rozsdamentes acél, titán és más hőálló anyagok megmunkálásához.

MSZ345
Az MSZ345 MUGEN bevonatú szármaró alkalmas Z-irányú beszúró marásra is, így tökéletes választást jelent zsebek kialakításához. 3 élszalag, 45°-os siprális szög és forgácstörő biztosítja a különféle acélok, rozsdamentes acélok és előedzett acélok hatékony megmunkálását, valamint ezek a szármarók képviselik a nagy teljesítményű, tökéletes felületkialakítású, hosszú éltartamú szerszámokat a keménymarási folyamatokban.

További információ:

A Bartools Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]