Az AS-MOTA Kft. is a Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE® platformja mellett döntött

A szerszámgyártással, öntőformakészítéssel, prototípus gyártással és kisszériás megmunkálással foglalkozó AS-MOTA Kft. a Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE® platformján alapuló rendszer mellett döntött.

asmota_1Kihívások

Az egyre egyedibb vevői elvárásoknak való megfelelés, valamint a megbízások számának növekedése miatt szükségessé vált a gyártási folyamatoptimalizálása annak érdekében, hogy minél gyorsabban és kevesebb hibával, a minőségi követelményeket teljesítve szolgálhassák ki megbízóikat. Nélkülözhetetlenné vált minden érintett számára a kapcsolódó adatokhoz való hozzáférés és a gyártási folyamat tervezhetősége, illetve ellenőrizhetősége.

A CAD-Terv válasza

A választ a Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE® platformja adta, amely– az alkatrészek tervezéséhez szükséges CAD, valamint a gyártáshoz elengedhetetlen CAM funkcionalitáson túl – támogatja a megfelelő adatkezelést, a verzionálást, a visszakereshetőséget, továbbá a projekt résztvevői közötti hatékony kommunikációt és együttműködést.

Mit nyert az AS-Mota Kft.?

A decemberi implementálást és oktatást követően rugalmasabb és gyorsabb gyártással, s még magasabb minőségi színvonalon áll partnerei rendelkezésére.

Forrás CAD-Terv Kft.

További információ:

A CAD-Terv Kft. honlapja

Megosztás
[
    ]