A FIX pont – Renishaw nyílt nap

2014_10_30_Renishaw_cikkbe1Kevés résztvevővel, de komoly érdeklődés mellett rendezte meg harmadik nyílt napját budaörsi telephelyén a Renishaw magyarországi képviselete, 2014. október 30-án. Az időpont választás nem volt szerencsés, mert valószínűleg az iskolai szünet és az ezt megelőző hosszú hétvége miatt a vártnál kevesebben jöttek el. Így a résztvevőknek mindenre jutott idejük, mindent alaposan szemügyre vehettek.

Nyílt napjukat elméleti előadásokkal nyitották, melyet délután gyakorlati workshopok és bemutatók követtek. A legnagyobb érdeklődés a várakozásuknak megfelelően a mérőgépes rögzítőelem készletek felé irányult.

Lipták Márton a Medián L+G Kft.-től részletesen bemutatta a koordináta- és az optika mérőgépeken használatos készleteket, ez utóbbit egy Vertex 251UC gépen mérés közben is megszemlélhettek a látogatók.

2014_10_30_Renishaw_cikkbe2Egy másik helyszínen a figyelmet a Coord3 mérőgépen bemutatott PH20 mérőfej és a gép vezérléséhez használt érintőképernyős kezelő felület kötötte le. A bemutatót az XYZ Méréstechnika EC munkatársai tartották, míg Máté László a Coord3 képviselője kiemelte, hogy a gép érdekessége a kompakt kivitel és a kiváló ár érték arány. A gyártó az újdonságokra nyitott, de olcsó megoldást kereső piaci szegmenst célozta meg ezzel az mérőgéppel, melyről úgy gondolják, hogy jó eséllyel száll versenybe.

Akik eljöttek, nem csalódtak, láttak és hallottak olyan újdonságokról, amiért érdemes volt ellátogatni a Renishaw képviseletéhez. Szeretnék a többi ügyfelükkel is megosztani az új termékeikhez kapcsolódó információt, ezért következő alkalommal a  jövő év májusi Mach-Tech kiállításon találkozhatnak testközelből újdonságaikkal.

[nggallery id=194]

További információ

Renishaw plc Kereskedelmi Képviselete honlapján.

Megosztás
[
    ]