R2000 Detection 2D lézer szkenner széles mérési tartománnyal és egy szenzor egyszerűségével

Felhasználóbarát és intuitív terepi monitoring még a legnehezebb alkalmazásokban is.

A Pepperl + Fuchs masszív pulse ranging (PRT) technológiájára épült R2000 Detection szkenner ideális megoldás az igényes terepi monitoring és támogató rendszerek számára. Az automatikus tároló és visszakereső rendszerekben az üres rekeszek és hézagok felderítése éppoly egyszerű, mint a túlnyúló és zavaró termékek kimutatása. Az automata, vagy kézi irányítású targoncák és vontató emelődaruk összeütközését kiküszöbölni hivatott rendszerek szintén olyan alkalmazásnak számítanak, ahol a PRT-kompatibilis R2000 Detection kiemelkedő teljesítményt nyújt.

pepper_scanner

Az R2000 Detection sebessége és teljesítménye a forradalmi PRT mérési elvből, az ultra-rövid, magas intenzitású fényimpulzusokra épülő valódi time-of-flight (TOF) technológiából ered. Ennek eredményeképpen az R2000 Detection kivételes környezeti fény immunitással és még nagy távolságokra nézve is páratlan pontossággal rendelkezik. A szkennert az R2000 termékcsalád valamennyi tagjához hasonlóan a komplex forgótükrös kialakítás helyett forgó mérőfejjel szerelték fel. Ez a megközelítés számos fontos funkcionális előnnyel jár, beleértve az imbolygásmentes szkennelési mezőt és a 360 fokos látómezőt. A nagyon finom, precíz és csak néhány milliméter átmérőjű fénysugár nagyon vékony huzalok és egyéb kis tárgyak kimutatását teszi lehetővé. Ezen tulajdonságok a piacon elérhető legmagasabb, 0,071º-os szögfelbontással történő kombinációja külön teljesítmény kategóriába emelik a R2000 Detection szkennert. A másodpercenként 54.000 adatpontos mérési és a 30 Hz forgR2000ási sebesség jól kiemelik a műszer teljesítményét.

Az adatpontok 360 fokban történő begyűjtése után a mikroprocesszor kiértékeli a nyers adatokat és összehasonlítja azokat akár négy, a felhasználó által definiált érzékelési területtel. Az egyes érzékelési területek IGAZ/HAMIS eredményei ezután logikusan összekombinálhatóak és -kapcsolhatóak a négy digitális kimenet egyikével. A bármely FDT alkalmazásba, pl. PACTware-be beágyazható Device Type Manager (DTM) használata nagyon leegyszerűsíti a konfigurációt. Az eredmény egy tiszta és intuitív grafikus konfiguráció azonnali vizuális visszajelzéssel. Ha működés közben szeretné látni az R2000 Detection szkennert és első kézből szeretné tapasztalni annak funkcionális előnyeit, kérjük nézze meg az R2000 animációs videót

http://www.youtube.com/watch?v=YfdOahew5r8

A Pepperl+Fuchs vállalatról

A Pepperl+Fuchs a globális automatizálási szektor szenzorainak és komponenseinek vezető fejlesztője és gyártója. A folyamatos fejlesztések, a magas minőségű termékek és az állandó növekedés több mint 60 éve garantálják a töretlen sikert.

A Mi Vállalatunk – Két Divízió

Pepperl+Fuchs – BIZTONSÁG A FOLYAMATOKBAN
A Folyamatautomatizálási Divízió piacvezető a valódi biztonságot nyújtó robbanásvédelemben. Átfogó, alkalmazásra szabott megoldásokat szállítunk, beleértve a folyamatipari ügyfelek kívánságai szerint kialakított vezérlőszekrényeket is. Széles portfolióval rendelkezünk számos termékcsaládunk tekintetében: munkabiztonsági érzékelők, vezérlők, fieldbusz infrastruktúra megoldások, remote I/O rendszerek, HART Multiplexeres rendszerek, szintérzékelés, túlnyomásos szekrények, olajszeparátorok vészjelző rendszere, jeltovábbítók, világítás, valamint vészleállító berendezések és kiegészítőik.

Pepperl+Fuchs – AZ ÉRZÉKELŐK VILÁGA
Az induktív  közelítéskapcsolók 1958-as feltalálásával a cég fontos mérföldkövet tett le az automatizálási technológia fejlődésben. A vevői igények érzékelése azóta is a vállalat fő mozgatórugója, ami az üzemi automatizálás ügyfelekre szabott szenzoros megoldásaiban ölt testet. A gyártásautomatizálás főbb célpiacai a gép- és üzemépítés, a gépjárműipar, a raktározás és anyagmozgatás, nyomda- és papíripar, csomagolástechnika, folyamatvezérlés, ajtók, kapuk, liftek érzékelői, mobil berendezések, ill. megújuló energiák. A divízió széles termékskálát kínál ipari szenzorokból, legyen szó akár induktív, fotoelektromos, vagy ultrahangos érzékelőkről, forgó jeladókról, azonosító rendszerekről, vonalkódolvasókról, DataMatrix olvasókról, kamerákról, vagy képfeldolgozó rendszerekről.ű

További információ

www.pepperl-fuchs.hu

 

Megosztás
[
    ]