SECO Tools – BME közös kvízjáték – Tizennegyedik forduló

Tizennegyedik fordulójához érkezett a SECO Tools – BME közös kvízjátéka.

[mtouchquiz 25]

BME Gyártástudomány és –technológia Tanszéke igyekszik a hallgatók, illetve ipar igényeinek megfelelő és a mérnöki, technológusi praxisban magas szinten is helytálló gépészmérnököket képezni. A Seco Tools Kft. az ipar oldaláról nem csak szakmailag járul hozzá a szakember képzéshez, hanem sokszor anyagi támogatásával is elősegíti az egyetemek és hallgatók munkáját.

korszerű és gyakorlatias tudás megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy a hallgató már tanulmányai idején megismerkedjen az iparban leginkább alkalmazott márkanevekkel és megoldásokkal, melyek sok esetben egybemosódnak. A tárgyak kreditértékének megszerzésén felüli ösztönzés nem csak az egyetemek feladata, hanem a forgalmazó és gyártó cégeké is, hiszen ők profitálhatnak a leginkább egy munkába álló, frissen végzett mérnökből. A Seco Tools Kft. is felismerte a BME- vel történő együttműködésben rejlő lehetőségeket és ösztönzésül egy nyeremény utat ajánlott fel annak a hallgatónak, aki a forgácsoláselmélettel és a SECO által gyártott és forgalmazott megoldásokkal kapcsolatos kérdések legtöbbjére helyes választ ad. A SECO – BME közös kvízjáték célja, hogy a gépészmérnök hallgatókat még inkább ösztönözze az új forgácsolástechnikai eszközök megismerésére miközben a forgácsoláselméleti tudásukat is karbantartja.

A kvízjáték 14 fordulóból áll. Minden kvíz 6 kérdésből áll, melyet a cnc.hu oldalán tölthetnek ki.

stockholm_city

A nyeremény:

A Seco Tools Kft. vállaja hogy az első két helyezett 3 napos utazást tehet a svédországi Fagerstába, ahol egy Seco Tools AB gyárlátogatáson, majd egy Stockholmi városnézésen vehet részt. Az utazás 2015 tavaszán esedékes, és a két fő részére a teljes költséget a magyar Seco Tools Kft. állja. További 4 helyezett részére, vagyis a hatodik helyezettig egy Seco ajándéktárgyakból álló csomagot ajánlunk fel.

A játékszabályok:

  • A versenyre bármely BME gépészmérnök hallgató jelentkezhet.
  • A versenyen csak egyéniben lehet indulni. Ehhez a cnc.hu-n kell regisztrálniuk az e-mail címükkel. A hallgatói jogviszony bemutatása szükséges a későbbi nyertes(ek)nek.

 

  • A válaszok megküldésére a kérdéssor megjelenésétől 1 hét áll rendelkezésre.
  • Egy adott kérdéssorra csak 1 megoldás küldhető be.
  • A válaszokat a cnc.hu-nak kell küldeni, az általuk megadott módon.
  • A nyertes a legnagyobb pontszámot elért hallgató lesz. Holtverseny esetén a legnagyobb pontszámot elérők között egy újabb kérdéssort adunk ki.
  • A verseny 14 fordulóból áll. Mindegyikben 6 kérdés lesz. A kérdések kéthetente jelennek meg.

Eredményhirdetés decemberben.