Költséghatékony Walter Titex DC150 fúrószárak

A DC150 termékcsalád a mindennapok kemény megmunkálási feladataihoz fejlesztett fúrószár sorozat. Ha például régebbi gépekkel, kis mennyiségben vagy változó alapanyagokkal kell dc150_2dolgoznunk, pusztán az elméleti szerszám paraméterek és a maximális vágási sebesség adatok önmagukban nem elegendőek a csúcsteljesítmény eléréséhez. A mindennapokban a ténylegesen megvalósítható minőség az ami számít, és a Walter Titex DC150 fúrócsaládja pontosan ezt garantálja.

A DC150 univerzális fúrók minden anyaghoz használhatók, szinte minden iparágban, de főleg az általános gépészet területén. Az új Perform termékcsalád további költséghatékonysági előnyökkel rendelkezik, ha kisebb mennyiségben végzünk megmunkálást. A DC150 fúrószárak segítenek fenntartani a költséghatékony működést, miközben 100%-ban megbízható folyamatokat eredményeznek. dc150

A Perform termékcsalád előfutáraként a DC150 a Walter AG reakciója a piac egyre növekvő igényére az olyan szerszámok iránt, melyek megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak, miközben nem veszítenek költséghatékonyságukból. A DC150-et majdnem 400 alapméretben adják ki a megfelelő, fúrásnál általában használt adapterekhez, a 3xD verzió külső hűtéssel, az 5xD verziót pedig belső hűtéssel.

Forrás: Walter-Tools

További információ:

A Walter honlapján

Megosztás
[
    ]