2015 májusában újra megnyitja kapuit a gépipar hazai fellegvára!

Újra világmárkák, multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, már most több mint 7000 m2 lefoglalt területen: 2015. Május 12-15. között Ipar Napjai, Mach-Tech a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

ipar_1ipar_2

2013-ban Magyarország legjelentősebb ipari kiállítási-csokra igazi sikertörténetnek tekinthető, hiszen 20%-os növekedést könyvelhetett el a 2011-es rendezvényhez képest, mind a kiállító számot, mind a kiállítási területet tekintve. A 2013. évi ipari szakkiállítás-együttesen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ’A’ és ’G’ pavilonjában közel nettó 13.000 m2-en 15 ország 358 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait.

A térség jelentős ipari találkozójaként jegyzett rendezvényre (a 2011-es rendezvényhez képest 15%-kal több,) 14 ezer látogató  érkezett a világ minden tájáról.

A kiállítás-csokor keretén belül, az elektronika és a gépgyártás mellett újra felvonult a WELD-TECH, a hegesztéstechnika szekció. A Vásárközpont pavilonjaiban felállított Fórum Színpadokon összesen több mint 50 előadás hangzott el, és számos konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei.

Az IPAR NAPJAI-t legközelebb 2015. május 12-15. között rendezi
a HUNGEXPO Zrt. a Budapesti Vásárközpontban.

A várakozások szerint a jövő évi rendezvény felülmúlja majd a legutóbbit, hiszen 2014. október 30-ig 9 ország több mint 130 kiállítója küldte már el részvételi szándékát a szervező csapatnak, lefoglalva 7000 m2-t a Budapesti Vásárközpontban!

A kiállítás célja, hogy a szakemberek segítségére legyen azzal, hogy átfogó képet mutat egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtja a saját szakmai feladataik megoldásához, miközben a társszakmák és segédiparágak trendjeit is bemutatja. 

Az IPAR NAPJAI 2015 a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól és hegesztéstechnikától, a méréstechnikán, automatizáláson, robotikán, környezetvédelmen, fluidtechnikán, logisztikán, munkavédelmen és elektronikus biztonságtechnikán át a 3D nyomtatásig, mely utóbbi új tematikaként jelenik meg a kiállítás portfóliójában.

Jövőre újra lesz APPLICATION ZONE, mely gyakorlati bemutatóhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát működés közben mutathassa be az érdeklődő közönségnek.

A már bejelentkezett cégek közül páran újdonságokkal is készülnek a nagy eseményre: többek között a Csúcs Hegesztéstechnika Kft. lesz jelen legújabb fejlesztéseivel, a Cursor CNC Kft. megismerteti majd a látogatókat a Pinacho esztergákkal, a GE-CO Hungary Kft. bemutatja 3D nyomtatóit és szkennereit és az IC-Hungary Kft. elhozza új lézerhegesztő gépeit. 

Szakmai partnerek: GTE, EMOSZ, MAGEOSZ, MEE, MHtE 

Forrás Hungexpo

További információ:

www.iparnapjai.hu

Megosztás
[
    ]