Rendezvényekkel zsúfolt október!

Minden évben rendezvényekkel és kiállításokkal zsúfoltan telnek az őszi hónapok és nincs ez másként idén sem. Az Európai Uniós pályázati időszak kezdetével és a források megnyílásával érdemes minél pontosabb képet kialakítani az elérhető gépekről, szoftverekről, megoldásokról. Nézzük végig, milyen nyílt napokat tartogat még az október!

kiallitasok_cikkbe

kép: euroblech.com

DMG MORI nyílt napok október 14-17.

Mint minden évben, idén is, 2014 október 14 és 17– e között nyílt napokat tart a DMG, a saját budapesti székhelyén, ahol közelebbről meg lehet ismerni és első kézből tudhat meg hasznos információkat a DMG szerszámgépekről.
Az eseményre regisztráláshoz kattintson ide.

graphIT Perspekítva 2014 október 15.

A tavalyi évben nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré csoportosultak az előadások. Ezt az idei évben is megtartották, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge ST7, az NX 10 és a Tecnomatix 12-es verziójának újdonságait ismerhetik meg.
A rendezvény tervezett programját megtekintheti ide kattintva.
A rendezvényen a részvétel ingyenes! Részvételi szándékát a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

Varinex-SimDay 2014 Szimulációs Konferencia október 16.

A VARINEX Zrt. idén is – immáron tizedik alkalommal – megrendezi a mérnöki szimulációval foglalkozó szakmai konferenciáját.
A nap első felében a Varinex által forgalmazott szilárdságtani-, kinematikai, dinamikai-, akusztikai, áramlástani, hőtani, hegesztési, hőkezelési és képlékenyalakítási szimulációs szoftverek újdonságairól tájékoztatja a résztvevőket, melyben külföldi vendégelőadók is szerepet kapnak (az angol nyelvű előadásokat nem fordítjuk).
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció a simday.varinex.hu weboldalon.

CADMOULD 3D-F szoftverbemutató október 16.

A világ egyik vezető műanyagipari szimulációs szoftvere az idén 25 éves Cadmould 3D–F. A rendszer népszerűségét jól mutatja, hogy globálisan mintegy 6000 felhasználó bízik meg az eszköz képességeiben, és a német iparban abszolút piacvezetőnek számít ez a szoftver, amely már magyar kezelőfelülettel is elérhető.

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2014.10.14.

Regisztrálni EZEN a linken lehet.

GE-CO házi kiállítás október 16-17.

Idén ősszel ismét házi kiállítást tart a Ge-Co Hungary Kft. a bemutató csarnokában.
Szakértő kollégáik segítségével a legkiválóbb ipari berendezéseik tekinthetők meg. Bemutatják partnereik legfrissebb innovációit a CNC esztergálás, lemezmegmunkálás területén. Vendégeik működés közben ismerkedhetnek a legfrissebb ipari technológia, a 3D nyomtatás felhasználásának lehetőségeivel.
A fárasztó szakmai napon kikapcsolódásra is lehetőséget biztosítanak: finom falatokkal, frissítőkkel várják vendégeiket.

EuroBLECH 2014 október 21-25.

Az EuroBLECH kiállítást már nem kell bemutatni, hiszen évről évre növekvő kiállítói és látogatói létszámmal ma ez a kiállítás a meghatározó a lemeztechnológia területén. Itt lehet először találkozni a gyártók legújabb fejlesztéseivel és itt lehet a legnaprakészebb képet kapni az iparág jövőjéről. Részletes információkat a kiállítás hivatalos honlapján találhatnak.

FIX pont a méréstechnikában – Renishaw nyílt nap október 30.

A Renishaw idei első őszi nyílt napját a méréstechnikának szenteli. A Renishaw plc Kereskedelmi Képviselete az XYZ Méréstechnika ec. és a Lamatec Kft. nevében megrendezésre kerülő közös szakmai és gyakorlati bemutatókkal egybekötött rendezvényére várják a méréstechnika iránt érdeklődőket.

A rendezvény helyszíne: 2040 Budaörs, Gyár u. 2. Teller Ede körút (Térkép)
A megjelenés csupán regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt lehet!