Optimum Házi vásár november 6-7-én

A tavaly tartott házi vásárunkon jelenlévő több mint 200 érdeklődő visszajelzései alapján igazán sikeres rendezvényünk volt. Nem csak saját gépeinket mutathattuk meg az érdeklődőknek, hanem értékes információkat hallhattak a szakmai előadóktól, valamint betekintést kaphattak a jövőbeni beruházási támogatásokról és azok finanszírozási lehetőségeiről. Ezen a sikeren felbuzdulva újra megrendezzük házi vásárunkat, amelyre november 6-7-én kerül sor az Optimum Hungária Kft. telephelyén.

Helyszín:

1172 Bp., Cinkotai út 28-30.

Időpont:

2014. november 6-7.

Ingyenes regisztráció ezen a linken!

Mi az Optimumnál hagyományos és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk több mint 20 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembehelyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, amely  Budapesten a XVII. kerületben található. Nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 3000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére.

optihu_6_cikk

Nyílt napokon látható, kipróbálható gépeinkről

ftool_1_cikkAmi igazán látványos lesz, az az új F150-es, F105-ös megmunkáló központjaink, melyek folyamatos marási munkát fognak végezni, valamint az Accutex Au560i huzalszikraforgácsoló gépünk, ahol végig nyomon követhet egy komplett vágási munkamenetet. Egy időben több helyszínen is dolgoznak majd gépeink, így többek között kipróbálhatják a folyatófúrási technológiát, és megnézhetik az automata ciklusú CNC fűrészelést. A folyatófúrás egy olyan fúrási technológia, ahol a különböző falvastagságú munkadarab saját anyagából menetperselyeket tudunk kialakítani, két egyszerű mozdulattal. Hagyományos gépeinket is beüzemeljük, ahol szakembereink demonstrálni fogják azok funkcióit. Ezen kívül látványos légtechnikai és műhelytechnikai bemutatót is tartunk.

Amit csak nálunk találhat meg

optihu_5_cikkAz új lineáris motorral felszerelt Accutex huzalszikraforgácsoló gép, a vásár idejétől előrendelhető lesz. Ennek a gépnek a különlegessége, hogy a 3. generációs lineáris motor a tank mozgatását tekintve geometriailag a legjobb pozícióba a golyósorsó és a szervómotor helyére kerül. Így elkerülve annak kopását, míg a hagyományos lineáris vezetékek évek elteltével is könnyen cserélhetőek a gép pontosságának fenntartása érdekében. Ezáltal a gép élettartamán belül az ebből adódó állandó pontosság garantált.

 

Érdemes eljönni

Találkozzon velünk, járja be a 600 négyzetméternyi bemutatótermünket, nézze meg gyakorlati bemutatóinkat, szerezzen tapasztalatot gépeinkről, kérdezze szakértő kollégáinkat. Idén is várjuk Önöket szakmai előadásokkal, ahol megismerkedhetnek a műszaki újdonságokkal, meghallgathatják az előadó szakemberek véleményét, és akár saját kérdéseiket is feltehetik.

Gépeinkre a házi vásárunk alatt egyedi kedvezményeket dolgoztunk ki! Nálunk biztosan megtalálja elképzelését, hiszen számunkra a kedvező ár biztosítása elengedhetetlen a közös együttműködéshez.

Optimum szerviz

optihu_7_cikkSikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára, precizitására alapozzuk, amely egyben biztosítéka a folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsológép folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

Optimum karbantartás

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak, biztosítva az ipar minden területén megkövetelt minőséget és teljesítményt.

optihu_8_cikkNagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelheti a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni. Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is. Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre. Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk.

További információ:

Az Optimum Hungária Kft. honlapján.

Telefon: (06 1) 434 2680
Email: info@optimum-hungaria.hu

 

Megosztás
[
    ]