Ge-Co Hungary házi kiállítás

Idén ősszel ismét házi kiállítást tart a Ge-Co Hungary bemutató csarnokában. Szakértő kollégáik segítségével a legkiválóbb ipari berendezéseik tekinthetők meg. Bemutatják partnereik legfrissebb innovációit a CNC esztergálás és lemezmegmunkálás területén.

A bemutatott termékek között szerepel az innovatív OMAX 2652 abbrazív vízvágó gép és az OKK VC-X-500 öttengelyes függőleges CNC megmunkáló központ is. A vendégek működés közben a legfrissebb ipari technológia, a 3D nyomtatás felhasználásának lehetőségeivel is megismerkedhetnek. A fárasztó szakmai napon a kikapcsolódásra is lehetőséget biztosítanak: finom falatokkal, frissítőkkel várják a vendégeiket.

omax-2652-abraziv-vizvago-gep-magasnyomasu

OMAX 2652 abrazív vízvágó gép

OMAX 2652
Az OMAX technológiától megszokott pontosság és gyors munkavégzés természetesen jellemző az új vízvágó gépre, akár csak az Intelli-MAX szoftver által biztosított tökéletes megmunkálás is. A gép kiválóan alkalmas komplex munkadarabok gyors, pontos kivágására, ezért tökéletes eszköz a gépalkatrész gyártó cégek számára. A minimalizált beállítási idő, a másodlagos folyamatok szükségességét csökkentő tökéletes megmunkálás és a kis helyigény teszi igazán népszerűvé ezt a gépet.

 

 

 

okk-vc-x-500-öttengelyes-függőleges-megmunkáló-központ

OKK VC-X500 öttengelyes függőleges megmunkáló központ

OKK VC-X500
A másik kiemelt gép az OKK VC-X500 öttengelyes függőleges CNC megmunkáló központ, melyet komplex, részletes megmunkálásra terveztek. A Fanuc 31i-s vezérlővel ellátott gép a kategóriájában kiemelkedően helytakarékos. A gép számára az öttengelyes technológiával és az akár 120 darabosra növelhető szerszámkészlettel nem létezik lehetetlen feladat. Az alapfelszereltség részét képezi a kiemelkedő, 12000-es fordulatszámra képes főorsó, mellyel tökéletes megmunkálásra képes a gép. A gyorsasága mellett a pontossága is említésre méltó. A gép tökéletes működését nagy teljesítményét részben a tekercses forgácselvezetőnek köszönheti, mellyel rövid idő alatt nagy mennyiségű forgácsot képes eltávolítani a munkaterületről.

Kiállított Gépek:

– BAYKAL HKA 200X6 kicsípő
– BAYKAL APHS 3106×120 élhajlító
– BAYKAL HGL 3100X6  lemezvágó
– BAYKAL BPL-H 2002 plazmavágó gép
– OMAX 2652 abrazív vízvágó gép
– DOOSAN PUMA TT1800SY két orsós, két revolverfejes cnc eszterga
– DOOSAN PUMA 2600M hajtott szerszámos eszterga
– DOOSAN DNM 500 függőleges megmunkáló központ
– DOOSAN DNM 350/5AX öt tengelyes megmunkáló központ
– OKK VC-X500 öt tengelyes megmunkáló központ
– MURATA MT12MC két orsós automatizált eszterga központ
– MURATA MW80 automata cnc dupla orsós fronteszterga
– TAKAMAZ XL-150M automata cnc eszterga
– TSUGAMI B0125E-II cnc hosszeszterga
– ENSHU GE480H horizontális megmunkáló központ
– TRIDENT TR603W függőleges megmunkáló központ
– FANUC C400iA ROBOCUT huzalos szikraforgácsoló
– PROJET 460 kompozit poros 3D nyomtató
– PROJET 3510HD Plus műanyagos 3D nyomtató

A kiállítás időpontja: 2014. október 16-17.

Forrás Ge-Co Hungary Kft
Megosztás
[
    ]