Az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. fejlesztései az ECC segítségével

Az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet közreműködésével az Új Széchenyi Terv keretében megjelent Közép-Magyarországi Operatív Programok pályázati kiírásait sikeresen zárta, ezzel jelentős fejlesztési forrásra tett szert.

A legnagyobb értéket képviselő telephelyfejlesztés keretében 100 millió forint uniós támogatást nyert.

A közel 254 millió forintos költségvetésű beruházásból nemcsak egy új, műanyag nyílászárókat gyártó üzemcsarnokot, valamint a termékeket is ismertető bemutatótermet építettek, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

Az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. műanyag nyílászárók gyártásával és beépítésével foglalkozik. Üzleti partnereik nagy része Budapestről és Pest megyéből kerül ki. A felső kategóriás színvonalat képviselő termékek gyártása eddig egy aszódi üzemben történt, de a megnövekedett igények, a napról napra élesedő konkurenciaharc és az új technológiák bevezetése szükségessé tette egy, a mainál sokkal színvonalasabb, korszerűbb gépekkel felszerelt új gyártócsarnok és bemutatóterem létrehozását.

ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. telephely

ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. telephely

Az uniós támogatással lehetőségük nyílt egy olyan projekt megvalósítására, melynek köszönhetően egy új gyártócsarnokot is be tudnak kapcsolni a termelésbe. A megvalósítás Szentendre kapujában, egy új ipari fejlesztési övezetben történt, ahol az 1800 m²-es gyártócsarnokon kívül egy közel 700 m²- es irodarészt és bemutatótermet is tartalmazó fejépület is épült. A gyártást is új, a mai kor követelményeinek megfelelő tudású és színvonalú berendezések segítik az idei évtől. A beruházással a korábbi dolgozók megtartása mellett további 10 új munkahelyet tudtak létesíteni.

Telephelyfejlesztést követően az újonnan épült közel 1800 m2-es gyártócsarnokban megvalósított „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása mikro-, kis- és középvállalkozások részére” című pályázat keretein belül közel 42 millió forintos költségvetésű beruházás kapcsán egy modern, sokfunkciós gyártógépet vásároltak. Ebből uniós támogatásként 25 millió forintot nyertek el.

Az elért fejlesztési sikereknek köszönhetően az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. az árbevétel-növekedésen felül bővíteni tudta a vevőkörét, így a jövőben újabb munkahelyeket tudnak teremteni.

ECC_logoAz ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. pályázatai előkészítésében, a megírásban és a pályázati projektmenedzsmentben profi tanácsadóra bízta projektjeit. „Vállalkozásunk számára fontos kritérium volt, hogy egy megbízható, kiemelkedő referenciákkal rendelkező magas szaktudású partnerrel dolgozzunk együtt. A közös munkára – évekkel ezelőtt – a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet és szakértő munkatársaira esett a választásunk, ők vannak a mai napig segítségünkre. Az Intézet az előzetes konzultációkat követően, előre fizetés nélkül vállalta pályázataink megírását a számunkra optimális pályázati programokban, és csak a sikeresen elnyert források után, azaz fix díj nélkül, sikerdíjas konstrukcióban vállalták a megbízást.” – mondta Bugyi László a cég ügyvezetője.

 

Forrás European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet

További információ:

A ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. honlapján.

Bugyi László,ügyvezető
E-mail: info@isokft.hu

Megosztás
[
    ]