Minden az elején dől el

A CADMOULD 3D-F, a német piacvezető szimulációs szoftverének bemutatója – Jelentkezzen még ma!

Helyszín:
Vállalkozói Központ, 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 113.
GPS: É (N) 47.18769; K (E) 18.45212; SZVK főbejárat

Időpont:
2014. október 16.

568238
Egy néhány évvel ezelőtti, az Európai Unió által finanszírozott műanyagipari kutatási projekt (Pro4Plast) megállapította, hogy az európai ipari szereplők költségszerkezete a műanyag-fröccsöntés területén sok esetben versenyhátrányt jelent más kontinensen működő társaikkal szemben, ezért az európai vállalkozásoknak a magasabb hozzáadott értékű projektekre kellene összpontosítaniuk. Európai, sőt, uniós tagországként mindez Magyarországon is több aktuális kérdést vet fel az üzemek tulajdonosai és szakmai vezetői számára. Egyszerűbb projektek vállalása nagyobb verseny és alacsonyabb ár mellett, vagy összetettebb feladatok magasabb árért. Ez utóbbi értelemszerűen vonzó, hiszen hosszú távú piaci sikereket vetít előre, ugyanakkor kétségtelen, hogy magasan képzett munkaerőt és eszközberuházásokat igényel.

Jobb előbb, mint később

Ahol a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása mellett döntenek, feltétlenül szükség van egy napjainkban már elengedhetetlennek számító szimulációs szoftverre. Erre a már említett Pro4Plast projekt megállapításait tartalmazó tanulmány is felhívja a figyelmet. Az ipari kutatás üzenete egyértelmű: a szimulációs szoftverek alkalmazásával a jövőbe lehet látni, így idejekorán kiderülnek a műszaki problémák, amelyekből a gyakran komoly veszteségeket termelő üzleti kisiklások fakadnak. A konkrét hibák vagy konstrukciós tévutak feltárása révén az amúgy egy későbbi fázisban szükséges tervezői és vezetői döntéseket már a projekt legelején meg lehet hozni, elkerülve ezzel a többletmunkát, az esetleges szakmai vagy üzleti vitákat.

Momentaufnahme

VIGYE HAZA A SZOFTVERT!
2 TELJES ÉRTÉKŰ, 1 ÉVEN ÁT INGYENESEN HASZNÁLHATÓ CADMOULD 3D-F SZOFTVERLICENCET ÉS ÉVES SZOFTVERTÁMOGATÁST SORSOLUNK KI!

 

Németországban az első

A világ egyik vezető műanyagipari szimulációs szoftvere az idén 25 éves Cadmould 3D–F. A rendszer népszerűségét jól mutatja, hogy globálisan mintegy 6000 felhasználó bízik meg az eszköz képességeiben, és a német iparban abszolút piacvezetőnek számít ez a szoftver, amely már magyar kezelőfelülettel is elérhető. Az, hogy ennyire nagy az igény a Cadmould 3D–F iránt, többek között abból is fakad, hogy alkalmazásával, a ciklusidők csökkentése révén 10-30%-os költség- és időmegtakarítás érhető el, valamint további jelentős költségcsökkentésre van lehetőség a fröccsöntési próbák minimalizálásával.

CadmouldLogo

Van rá megoldás

A Cadmould 3D–F professzionális műanyag fröccsöntési szimuláció több – az alapvető képességeket tartalmazótól a minden igényt kielégítő modulokkal bővítettig –, több verzióban is rendelkezésre áll, emellett a TopSolid’Design 7 CAD/CAM rendszerbe integrálva is elérhető. A Cadmould 3D–F szabadalmaztatott alapmagja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legrövidebb idő alatt több geometriai és folyamatváltozót értékeljenek. Teljes polymateriális adatbázisa, több mint 4000 különféle tesztelt és hitelesített alapanyagot tartalmaz. Ez az adatbázis a felhasználói tapasztalok alapján tovább bővíthető és szerkeszthető. Az alkatrésztervezőknek óriási könnyebbséget jelent a megtervezett darabok gyárthatósági ellenőrzése, (kialakuló falvastagságok, meglövési pontok meghatározása, levegő csapdák lehetőségeinek kimutatása) mielőtt a szerszám megmunkálásra kerülne.

TopSolid-PlasticFlow-11

 

A program

  • 10.00 Regisztráció
  • 10.30 A CADMOULD szoftver általános ismertetése
  • 11.00 A szoftver WARP EXPERT* moduljának részletes bemutatása
  • 11.30 A szoftver COOL** moduljának bemutatása
  • 12.00 Ebéd
  • 13.30 Szakmai partnerek eloadásai: Kecskeméti Foiskola (szimulációkhoz kapcsolódó anyagvizsgálat), Büttner Kft. (szerszámacélok és normáliák), B.C. Impex Kft. (speciális szerszámfelületek kialakítása)
  • 15.00 Hivatalos program vége

*Ezzel a modullal a munkadarab várható zsugorodási és alakváltozási torzulásai jelezhetők előre. Alkalmazásával a keletkező hibák előre kiszűrhetők.
**Ez a modul a fröccsöntő szerszámok hűtőköreinek optimális meghatározására alkalmas.

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni az alábbi regisztrációs adatlap kitöltésével tud:

[gravityform id=”27″ name=”A CADMOULD 3D-F, a német piacvezető szimulációs szoftverének bemutatója”]

A kiállítás helyszínének megközelítése:

További információ:

Regisztráció és információk
Grabeczné Erdélyesi Eszter
+36 20 278 8088
info@cadcamsolutions.hu
www.cadcamsolutions.hu

A CAD-CAM Solutions Kft. honlapjának CADMOULD aloldalán

Helyszín: Vállalkozói Központ, 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 113.
GPS: É (N) 47.18769; K (E) 18.45212; SZVK főbejárat

Megosztás
[
    ]