Energiatermelő talpbetét

Töltse fel mobiltelefonját sétálás közben

A fejlődő országokban a mobiltelefon az egyértelmű technológiai választás. A számítógépet az emberek nem engedhetik meg maguknak, ezért több szempontból is a hagyományos mobil vagy az okostelefon jelenti számukra a szabadsághoz vezető utat. A legtöbbjüknek azonban a telefon puszta feltöltése is megerőltető, nagy erőfeszítést igénylő feladat, hiszen sokat kell gyalogolniuk a legközelebbi áramforráshoz. A telefon feltöltése tehát idő- és pénzigényes. A SolePower ezt egy intelligens talpbetéttel kívánja megváltoztatni – aminek segítségével sétálás közben tölthető a telefon vagy akár a GPS készülék.

talpbetet1

Matt Stanton vezérigazgató szerint az Autodesk digitális prototípus-készítő megoldásainak, az Autodesk Inventor, Autodesk PLM 360 és az Autodesk Fusion 360 segítségével ő és csapata hihetetlenül gyorsan végezte el a fejlesztést, a tesztelést és a tervek különböző változtatásait. Nos, ez a még mindig nem a teljes igazság: amint a következő rövid videóban hallhatja, Matt becslése szerint a Fusion360 töredékére csökkentette az egyes tervváltozatok kialakításához szükséges időt. Most 15 perc alatt végez azzal, ami korábban, a hagyományos CAD módszerekkel több mint egy napig tartott. Ez komoly versenyelőny.

[vimeo clip_id=”101882325″ width=”700″ height=”394″ align=”center”]

Becslések szerint 1,2 milliárd ember nem fér hozzá elektromos energiához. A SolePower elegáns talpbetéte tehát egy olyan megoldást jelent, amely megváltoztatja a világot.

Használjon Ön is SolePower készüléket a telefonja feltöltésére, amikor a városban sétál!

Forrás: Autodesk forum

Megosztás
[
    ]