Autodesk Nastran online előadások

Az iparban komoly a verseny. Nem elég, ha nagyszerűen ért a munkájához – a versenyképességhez hatékonynak is kell lennie.

Nastran bannerA Megbízható és pontos gépészeti szimulációs megoldás

Az Autodesk Nastran egy, az iparág által elismert, általános célú végeselemes megoldó (FEA) a szerkezetek és mechanikai részegységek lineáris és nem lineáris terhelési, dinamikai és hőátviteli jellemzőinek elemzéséhez. A megoldómotor felhasználja a Nastran-kompatibilis elő- és utófeldolgozókat, és a megoldás során megjeleníti a valós idejű eredményeket és a megoldás paramétereinek változásait, így a felhasználók hamarabb azonosíthatják és kijavíthatják a szimulációkban felmerülő problémákat.

Ezt a felső kategóriás szimulációs technológiát értéknövelt csomagként érheti el, így az összetett szimulációkban is pontos eredményeket kaphat. Az Autodesk Nastran az Autodesk gépészeti szimulációs ajánlatainak integrált megoldóplatformja, és az Autodesk digitális prototípus-készítési megoldásának része.

Ismerje meg az Autodesk új, felhőalapú Autodesk Nastran megoldással bővített Simulation termékkínálatát online előadásaink keretében! Az online előadáson a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

További információ és regisztráció

Az Autodesk Forum oldalán!