A Miyachi Europe mostantól Amada Miyachi Europe GmbH

miyachi_22014. Szeptember 1-jétől a Miyachi Europe új neve Amada Miyachi Europe GmbH. A Miyachi vállalat már 2013 márciusa óta tagja az Amada Group-nak. A névváltozás növeli az anyavállalat elismertségét és márkaismertségét, miközben fenntartja a kapcsolatot a hosszú és eredményes múltú Miyachi céggel, mint a korszerű technológiák biztosítójával.

A vállalat nem költözik el, továbbra is ugyanonnan folytatják majd tevékenységüket, ahol piacvezetővé váltak személyre szabott rendszerek, ellenállás-hegesztő, lézerhegesztő, lézerjelölő és hőformázó gépek fejlesztésében, építésében és karbantartásában, valamint személyre szabott rendszerek tervezésében.

„Az új szervezet számára több területen is komoly lehetőségeket rejt ez az együttműködés, például új technológiák és termékek fejlesztésében, a cégek lézeres ismereteinek és a Miyachi hegesztési szakértelmének kihasználásával,” mondta Dave Fawcett, az amerikai és európai csoport vezérigazgatója. „Továbbá széleskörű megoldásainkkal, melyet mindkét cég alapvető technológiái biztosítanak, alkalmunk lesz betörni a célpiacokra. Tovább növeljük az üzemeltetés hatékonyságát úgy, hogy tevékenységeink megszilárdításával világszerte csökkentjük a költségeket.”

Amada Miyachi Europe

Az Amada Miyachi Europe egy piacvezető vállalat ellenállás-hegesztéshez, lézerhegesztéshez, jelöléshez, vágáshoz és forrasztáshoz szükséges alkatrészek és gépek tervezésében, gyártásában és karbantartásában. Megoldásaik segítségével megbízható és fenntartható szolgáltatásokat nyújtanak alkatrészek csatlakoztatásában, összeszerelésében, automatizálásában, azonosításában és személyre szabásában, ezzel szerves részét képezve a gyártási folyamatoknak. Termékeiket a modern csúcstechnológiai ipar több területén is alkalmazzák. Ezek az iparágak egyben a vállalat szakterületei is, ami nagyban elősegíti ügyfeleik jövőbeli fejlődését az autóiparban, informatika és multimédia, elektronika, akkumulátor, egészségügy, repülőgépipar és hadiipar területein.

Forrás Amada GmbH

További információ:

Az Amada Miyachi Europe hivatalos weblapján. 

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]