Vigye el az Edgecam Workflow-t egy tesztvezetésre

A forgácsoló cégek most költségek és kockázat nélkül elvihetik az Edgecam Workflowt egy ingyenes tesztvezetésre, mielőtt döntenének róla, hogy egy korszerű CAM rendszer segítségével fejleszteni tudják-e gyártási folyamataikat.

Edgecam TestDrive

“Napjainkban a CAM létfontosságú elem a gépgyártó cégek számára versenyképességük megtartásában,” mondta Raf Lobato, az Edgecam általános igazgatója. „Lehetővé teszi a gyártó cégek számára, hogy bonyolult alkatrészeket gyártsanak nagyon rövid átfutási idővel. Ugyanakkor, számos gépgyártó cég még mindig manuális programozásra támaszkodik vagy első generációs CAM szoftvert használ CNC programozáshoz, marad le versenytársai mögött.”

“Ez főként azért van így, mert nem akarnak beruházni valamibe, amiben nem bíznak, vagy nem merik kockáztatni egy meglévő rendszer módosítását.” De a Vero Software Edgecam Workflow megoldásának köszönhetően, most kipróbálhatják az Edgecam Workflow kezelését, egy próbaverzió letöltésével a www.edgecam.hu/testdrive oldalról. Az Edgecam Tesztvezetés lehetőséget nyújt a CAM rendszerek alkalmazásában járatlan, vagy jövőbeni CAM igényeket fontolgató gyártó cégek számára, hogy átfogóan kipróbálják, hogy különbséget jelent-e számukra a CAM alkalmazása és javítja-e üzleti lehetőségeiket. Szabadon használhatják a rendszert saját alkatrészeik programozásához, és az NC program generáláshoz, hogy lássák, hogyan tudják hasznosítani az Edgecam Workflow lehetőségeit.

Miután megkezdik a Tesztvezetést, a gyártó cégek letöltik az Edgecam-et, használják a mellékelt oktatóleckéket, és részt vesznek egy ingyenes konzultáción. Induláskor, a tesztvezetés telepítése “Házi feladat” üzemmódban történik – ami egy teljes funkcionalitású rendszer CNC program generálási lehetőség nélkül. Miután részt vesznek egy konzultáción a helyi Edgecam viszonteladó szervezésében, a résztvevők egy kipróbálási Edgecam Essential belépőszintű maró vagy esztergáló csomagra válthatnak, ami lehetővé teszi CNC programok generálását.

Az Edgecam Essential belépőszintű rendszerrel, a résztvevők testmodelleket tudnak betölteni különböző rendszerekből, mint a Solid Edge, SolidWorks vagy Inventor, és egyszerű testmodelleket tudnak készíteni az új Edgecam Workflow testmodellezőben (EWS). Szintén teljes körűen elérnek számos hatékonyságnövelő funkciót, így:
• Előgyártmányok és készülékek kezelése
• Megmunkálási alaksajátosságok automatikus keresése
• Megmunkáló ciklusok egyszerű megmunkáló- és esztergaközpontokhoz
• Gyártási dokumentáció
• NC programszerkesztő és szimuláció

Az Edgecam tesztvezetés egytől négy hónapig tarthat, ezalatt a gyártó cég eldönti, hogy beruház a rendszerbe és tovább használja a már kipróbált üzleti fejlesztést, vagy mégsem használja tovább a rendszert.

További részleteket érhet el a www.edgecam.hu/testdrive oldalon.

forrás: edgecam.hu

További információ:

Az Enterprise Group honlapján.

Megosztás
[
    ]