Újgenerációs HandySCAN lézerszkennerek a Creaform-tól

Újgenerációs HandySCAN 700

Újgenerációs HandySCAN 700

A világ egyik vezető 3D méréstechnológiai vállalatának számító Creaform bemutatta a legújabb generációs HandySCAN 3D lézer szkennerét. Ennek az új hordozható modellnek a tervezésénél teljes mértékben az optimális sebesség és pontosság elérése volt a cél.

“A Creaform ismét forradalmasította a 3D szkennelési technológiát” – foglalta össze Daniel Brown, a cég termékmenedzsere. Az új HandySCAN 300 és HandySCAN 700 kézi szkennerek eddig elképzelhetetlen pontosságot, felbontást és jelentősen gyorsabb mérést tesznek lehetővé, egy valóban hordozható konstrukcióban.

A legújabb generációs HandySCAN kézi szkenner legfontosabb fejlesztései:

  • 40%-kal pontosabb elődeinél, térfogati pontossága 60 µm/m
  • 25-ször gyorsabb elődeinél
  • TRUaccuracy funkció, amely a valós, mindennapi mérési környezetben is biztosítja a pontos méréseket
  • Páratlan rugalmasság: határtalan 3D szkennelési lehetőségek, az alkatrészek mérete, összetettsége és anyaga sem jelent korlátot.
  • Gyors előkészítés: A rendszer beállítása kevesebb mint 2 percet vesz igénybe
  • Automatikus hálózás: Az adatok beolvasása után kapott fájlok egyből használhatók a munkafolyamatban, nincs szükség utólagos feldolgozásra.

A HandySCAN 3D szkennerek a termékek életciklusának bármely szakaszában használhatók, kezdve a koncepció tervezéstől, a prototípus gyártáson, tesztelésen és szériagyártáson át, egészen a szervizelésig és újrahasznosításig.

A HandySCAN új generációjának bevezetésével párhuzamosan a Creaform a Go!SCAN 3D szkennerek két legújabb verzióját is bemutatta. Ezekről részletesebben egy következő cikkünkben számolunk majd be.

Forrás www.creaform3d.com

További információ:

A Creaform hivatalos magyarországi forgalmazója a Werth Magyarország Kft. 
A Creaform hivatalos weblapja

Megosztás
[
    ]