Ön ismeri a Wedco kínálatát?

Csapatunk interjút készített a Wedco GmbH-val az Ipar napjai kiállításon. Halis Bayizitlioglu, a cég ügyvezetője, Wolfgang Koch export menedzser és Juhász Mihály magyarországi értékesítésért felelős mutatták be a céget.

A Wedco GmbH-t már több mint 20 éve alapították, székhelye Bécsben található. Ezen felül számos európai országban közvetlen képviselettel rendelkeznek, illetve a teljes világpiacon elérhetők termékeik. Magyarországon 8 éve fáradozik az ügyfelek magas szintű kiszolgálásán.

A cég portfóliójába saját standard és egyedi, tömör keményfém szerszámaik gyártása és forgalmazása tartozik, valamint – többek között – a Sumitomo, Nikken, Horn és ILT szerszámainak, befogóinak, zsugorgépeinek, illetve körasztalainak forgalmazása. Szolgáltatásaik körébe tartozik a saját és más gyártók szerszámainak utánélezése, utólagos bevonatolása, lézer feliratozása, a magas szintű ügyféltámogatás, az egyedi szerszám igények rugalmas kiszolgálása.

A szerszámok gyártása mellett a Wedco palettáján a szerszám menedzsment is megtalálható, szerszámkiadó automatájuk rendkívüli megtakarítási lehetőségeket biztosít a hagyományos szerszámkezeléshez képest. Az automata naplózza a kiadott szerszámokat, a felhasználókat egyedi azonosítóval tudja kezelni, figyeli a szerszámfogyást, erről automatikus értesítést küld, a jelzésszint elérése esetén automatikusan végzi az utánrendelést.

Wedco szerszám

Wolfgang Koch export menedzser interjújában kiemelte, hogy nagyon fontos számukra az ügyfelekkel történő szoros szakmai kapcsolat ápolása, illetve a közös munka fejlesztési projektekben, hiszen ezzel biztosítható a Wedco folyamatos fejlődése, a szerszámok minőségének és forgácsolási teljesítményének növekedése. Ezen erőfeszítéseiknek köszönhetően a cég már a teljes világpiacon elérhető, valamint a közelmúltban sikerült erősíteni a kínai és orosz piacot.

További információ:

A Wedco GmbH honlapja

Megosztás
[
    ]