Komplex szerszámok az Euroformtól

Az Euroform a fröccsöntött műanyag alkatrészek gyártásához használt szerszámok egyik vezető fejlesztőjének és gyártójának számít Európában. Nagy örömünkre szolgált tehát, hogy minket kértek fel magyarországi gyártóbázisuk imagefilmjének elkészítésére.

Látogatásunk során megtudhattuk, hogy a cég főként autóipari, valamint élelmiszer– és csomagolóipari vállalatoknak szállít be fröccsöntő szerszámokat. Megoldásaik a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek a megjelenés, a funkció, a minőség és a megbízhatóság szempontjából, és minimális ciklusidőt, valamint különösen hosszú élettartamot nyújtanak.

Az Euroformban a formagyártás folyamatának minden fázisára nagy figyelmet fordítanak, függetlenül attól, hogy milyen komplex a feladat. A szakképzett konstruktőrök a legmodernebb 3D-CAD technológiák, moldflow analízisek, hőháztartás és vetemedési számítások segítségével dolgozzák ki a fröccsöntő formák terveit. Az igények alapján ezekből próba-, elősorozat- vagy komplett sorozatgyártásban használt szerszámokat is készítenek az ügyfeleik számára. A végső Euroform szerszámokat a legnagyobb fokú precízió és tökéletes felület, maximális reprodukciós pontosság, a legrövidebb ciklusidők és hosszú élettartam jellemzi.

További információ:

Az Euroform Kft. hivatalos honlapján.