Csak a szakértelem számít

A Walter az idei, AMB 2014 nemzetközi vásáron bemutatja fejlesztéseit és egy feltűnő újdonságot

A fémmegmunkálás világa találkozik Stuttgartban szeptember 16. és 20. között az AMB vezető szakmai kiállításon. A tübingeni központú Walter AG is jelen lesz: bemutatja a legújabb fúrási, marási, esztergálási és menetmegmunkálási fejlesztéseit – beleértve egy olyan újdonságot, amelyhez hasonlót  még soha nem láttunk: ez a szerszám feltűnően másképpen fúr.

Intelligens szerszámmegoldások, amelyek példaként szolgálnak: a Walter szakértői mindig ezért a célért dolgoznak. A 2014-es AMB kiállításon a látogatók ismét megcsodálhatják azokat az újításokat, amelyekkel a Walter megkönnyíti a forgácsoló felhasználók életét. Egy dolog előre kiderülhet: a Walter-nek köszönhetően a fúrás új arculatot kapott. A tübingeni mérnökök nem kevesebbet, mint egy új fúrási teljesítményosztály fogalmát mutatják be.

T_Dr_Group_DC150_Perform-Line_wh_01.jpg

Emellett a Walter teljes termékkínálatának újításait is bemutatja: a Walter Prototyp TC610/TC611menetmarók jobb teljesítményt, nagyobb folyamatbiztonságot és akár 40%-kal hosszabb éltartamot ígérnek. A MC326 és MC726 jelű nagyteljesítményű marók a “Tough Guys”  méltó követői és kétszeres termelékenységet tesznek lehetővé – akár 100%-os éltartamnövekedést nyújtanak ugyanakkora forgácsolási teljesítmény mellett, vagy akár 50%-kal nagyobb forgácsolósebesség is lehetővé válik a piacon elérhető hagyományos termékekhez képest. Az új termékcsalád, a Walter Supreme” négy igazán nagyteljesítményű szerszámot képvisel. A Walter kínálatában a “Supreme” a lehető legjobb minőséget jelenti és ezt  egyértelműen ki is fejezi. A folyamatbiztonság kiemelt jelentőségű beszúráskor és leszúráskor: a beszúrókések és a belső hűtéssel ellátott szerszámtartók az új, egyélű Walter Cut SX beszúrórendszerhez immár két kiegészítő mérettel és konstrukcióval kibővülve lesznek elérhetőek. A DC150 tömör keményfém fúrók  egy új termékcsaláddal bővítik a Walter fúrókínálatát, amely három fő pillérre támaszkodik: a Walter Perform a pontosságot, folyamatbiztonságot és a költséghatékonyságot testesíti meg. A DC150 típussal a Walter csúcsminőséget kínál azoknak a felhasználóknak, akiknek korábban a költséghatékony megmunkálás érdekében más megoldásokat kellett keresniük.

Elérhetőségek:

Walter Hungária Kft

Budapest, 1117

Budafoki út 209.

service.hu@walter-tools.com

 

A Walter honlap eléréséhez:
QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/LHz9RLHz9R
A Walter Multiply szolgáltatások eléréséhez:QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/pT1qIpT1qI 

 

Megosztás
[
    ]