Új hőmérséklet figyelő egység rotációs öntési eljárásokhoz

A Datapaq bemutatta a kifejezetten rotációs öntési eljárásokhoz kifejlesztett, könnyen használható, kompakt, valós idejű monitoringot lehetővé tevő RotoPaq Lite hőmérséklet figyelő egységet. A RotoPaq Lite segítségével optimalizálható az üreges műanyag termékek gyártásánál alkalmazott rotációs öntési eljárás, javítva a termék minőség és a folyamat hatékonyságát.

A műszer felbecsülhetetlen értékű információt szolgáltat a polimer fűtése és hűtése közben végbemenő fázisátalakulásokról. A termikus korlát kifejezetten az adatgyűjtő típusára és az alkalmazásra szabható. A kétfázisú hővédelem folyamatos biztonságos működést tesz lehetővé a teljes fűtési és hűtési folyamat során, összetett folyamatciklusokon keresztül. A rendszer mind lég-, mind pedig vízhűtéses módszer mellett használható.

Az új, költséghatékony, könnyen használható, robosztus RotoPaq Lite rendszer hővédelmét kifejezetten a rotációs öntési eljárásokhoz tervezték

Az új, költséghatékony, könnyen használható, robosztus RotoPaq Lite rendszer hővédelmét kifejezetten a rotációs öntési eljárásokhoz tervezték

A Q18 adatgyűjtő az akár hat, a kemencében, az öntőforma felszínén és az öntőforma belsejében elhelyezett hőelemből tökéletes profilt készít. A folyamat- és rendszeradatok, pl. a belső hőmérséklet és az akkumulátor töltése rádiójelek útján a csatlakoztatott munkaállomásra továbbítódnak, ahol valós időben tekinthetők meg. A folyamat után az adatok az adatgyűjtőről is letölthetőek.

A végső validáláshoz és dokumentációhoz az Insight Basic szoftver készít alkalmazás-specifikus elemzést és jelentéseket. A műszer főbb funkciói közé tartozik a maximum hőmérséklet, a maximum hőmérséklet eléréséhez szükséges és a felette eltelt idő kijelzése, a valós idejű riasztások, a képernyőn megjelenő értesítések és a görbe alatti terület meghatározása (opcionálisan egy kijelölt küszöbérték felett). A szoftver az Open Platform Communications (OPC) hozzáadásával Insight Professionallá is bővíthető a valós idejű folyamat visszacsatolások lehetőségével.

A szoftvercsomag eddig sosem látott módon egyszerűsíti le a folyamatellenőrzést.

A szoftvercsomag eddig sosem látott módon egyszerűsíti le a folyamatellenőrzést.

Forrás MEPAX

További információ:

A Datapaq hivatalos weblapján.

Megosztás
[
    ]