Számos újdonsággal érkezik a GOM V8 mérőszoftvere

A 3D mérésre és ellenőrzésre szakosodott GOM egy sor új funkcióval mutatta be a legújabb V8 szoftverét az ATOS, a TRITOP, a PONTOS, a GOM Inspect és a GOM Inspect Professional mérőrendszerekhez.

A korábbi verziókhoz hasonlóan, a V8 szoftver kifejlesztésekor is a felhasználók visszajelzéseit vették alapul, és olyan új funkciókkal bővítették a rendszert, amelyek tényleg hatékonyan képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit.

gom_v8_1A GOM V8 szoftver újdonságai

  • Lokális koordináta rendszerek: A lokális koordinátarendszerek létrehozásának új módszere lehtővé teszi a lokális méretezést, az átfogó méret és tűrés analízist, valamint az alkalmazás specifikus illesztés és 6DoF analíziseket.
  • Timeline: A szabványos GOM projekt struktúrába illesztett grafikus kezelői felület, amely megkönnyíti az olyan több lépésből álló projektek kezelését, mint az SPC és a deformáció analízisek.
  • PONTOS Live: Valós idejű kiegészítő modul az ATOS Professional és az önálló PONTOS Live alkalmazás számára, amely lehetővé teszi a valós idejű objektum követést, az online alkatrész pozícionálást, a tapintó szenzoros méréseket, valamint a 3D koordináták online deformáció és mozgás analízisét.
  • Triple Scan V8: Továbbfejlesztett Triple Scan funkció az adatminőség javításának és a tanítási folyamat felgyorsításának érdekében.
  • Virtual Measuring Room V8: Új munkakörnyezet a VMR számára, amely többek között rendelkezik automatikus tanító funkcióval, csökkenti a tanítási időket és szügségtelenné teszi a speciáls robot programozási nyelvek ismeretét.

Az új GOM V8 szoftver bemutatásával összhangban a fejlesztők egy három részes webinárium sorozatot is meghirdettek, amelyben az egyes új funkciókat mutatják majd be részletesen.

1. Webinárium – V8 Inspection

Időpont: Július 17 – 09:00 és 18:00 (CEST)
Téma: Lokális koordináta rendszerek, méret és tűrés analízisek, új sablon koncepció, overview explorer, új kereső funkció, hálózás

2. Webinárium – V8 Deformáció analízis a GOM Inspect Professional szoftverrel

Időpont: Július 24 – 09:00 és 18:00 (CEST)
Téma: Importálás v6.3-ból, timeline koncepció, alkatrész definiálás, illesztések és szilárd test kompenzáció, 6 DoF analízis, riportok készítése

3. Webinárium – V8 Munkafolyamatok automatizálása

Időpont:Július 31 – 09:00 és 18:00 (CEST)
Téma: Új munkakörnyezet a VMR számára, automatikus tanítás funkció, paraméter kiosztás, trend projektek

Minden webinárium angol nyelvű lesz, és nagyjából egy órát fog igénybe venni. Az egyes webináriumokra ezen a linken keresztül lehet regisztrálni.

Megosztás
[
    ]