SCHUNK termékpaletta az Ipar Napjai 2014 kiállításon

A 2014-es Ipar Napjai kiállításon meglátogattuk a SCHUNK standját is, ahol Vitányi Róbert a SCHUNK magyarországi képviseletének vezetője állt a kameránk elé, hogy bemutassa a cég kiállításon felvonultatott termékpalettáját.

Vitányi Róbert elmondta, hogy a SCHUNK Intec Kft. minden évben részt vesz a legnagyobb magyarországi gépipari kiállításokon, így idén is megjelentek a kétévente megrendezésre kerülő Ipar Napjai rendezvényen.

SCHUNK_Ipar_napjai_02

A cég idei fő újdonságait még nem tudták bemutatni a müncheni kiállítás miatt, azonban így lehetőségük nyílt egy átfogó, a cég teljes termékpalettáját bemutató standdal megjelenni a kiállításon. A teljes termékpaletta bemutatása azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen az utóbbi évek lendületes termékkörbővítésének eredményeként már szinte minden gyártási folyamathoz tudnak munkadarab manipulációs eszközöket nyújtani.

Vitányi Róbert kiemelte, hogy a jelenlegi ipari környezet változásai miatt egyre jobban előtérbe kerülnek a gyártási automatizálási megoldások, melyekkel még jobban ki lehet használni a rendelkezésre álló kapacitásokat. Mind a szerszám és munkadarab megfogás területén, mind pedig a gyártásautomatizálás területén jelentős tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, mellyel könnyen tudnak megoldásokat nyújtani a legbonyolultabb feladatok megvalósításához is.

További információ

A SCHUNK honlapján

Megosztás
[
    ]