Online lehet licitálni a Knorr-Bremse használt eszközeire

Internetes árverésen értékesíti használt eszközeit a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A cég vezetése azért döntött az aukció mellett, mert új, korszerűbben felszerelt telephelyen folytatják a munkát, oda pedig már nem viszik át a fölöslegessé vált, használt eszközöket. A legközelebbi árverési forduló július 30-án ér véget, de várható, hogy további aukciókat is szerveznek a nem használt berendezések értékesítésére.

Online értékesíti használt, ám jó állapotú berendezéseit a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A társaság új, modern gyártócsarnokot épített Kecskeméten. A gyártást korszerűsítették, optimalizálták, ennek során váltak fölöslegessé berendezések és eszközök. Az árverés lebonyolításával az Intergavel aukciószervezőt bízták meg.

knorr_1

Az eladásra kijelölt árukat típusuk szerint 118 tételre osztották. A termékek között találhatók szerszámgépek, univerzális készülékek és eszközök, állványok, emelőeszközök, forgácsolószerszámok, informatikai eszközök, alu szálanyagok. Néhány irodai felszerelést, szemléltető eszközt, bútort is találnak az érdeklődők. A teljes árukészletet az aukciószervező oldalán lehet megtekinteni. Az online árverés előnye, hogy mindenki egyforma eséllyel pályázik a kiszemelt termékekre.

A július 30-án záruló fordulóban összesen 65 625 euró (valamivel több mint 20 millió forint) a tételek teljes kikiáltási ára. A legmagasabb kikiáltási ár 15 000 euró, ez egy automata alkatrészmosó állomás kezdő licitje. A magasabb árkategóriákba tartoznak még CNC-marógépek, forgódaruk és egy szerszámbemérő gép is.

A szervezők javasolják, hogy a komoly érdeklődők személyesen is tekintsék meg a kiválasztott árukat, erre július 29-én 10-15 óra között kapnak lehetőséget a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Szegedi út 49. szám alatt.

Forrás Gold Communications

További információ:

Jánócsik Enikő
pr-munkatárs
Gold Communications
1112 Budapest, Cirmos u. 8.
209-9027, (20) 298-8974
fax: 365-1193
eniko.janocsik@goldcomm.hu
www.goldcomm.hu

Megosztás
[
    ]