Mérés és repülés – a pontosság kötelező!

A járműiparban elengedhetetlen az alkatrészek pontosságának biztosítása. Jól tudja ezt a Metris 3D Kft. is, amely már hosszú ideje foglalkozik ipari méréstechnikával. Az általuk forgalmazott megbízható és innovatív 3D rendszerek mára számos autógyártónál és telekommunikációs nagyvállalatnál megtalálhatók, mind a minőségbiztosítás, mind a gyors prototípusgyártás területén.

Az idei Ipar Napjai kiállításon Thurzó Miklós, a Metris 3D Kft. ügyvezetője mutatta be csapatunknak, hogy miért is érdemes a Metris 3D megoldásait választani.

Termékpalettájuk legerősebb húzóágazatának a Metris 3D szkennerek és a Metris 3D mérőkarok számítanak, amelyekkel bármilyen kiterjedésű, akár több tíz méter hosszú bányagépek is pontosan visszamérhetők. Az így rögzített pontfelhők alapján pedig szoftveres megoldásaikkal a CAD modellek felépítése is egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.

További érdekesség, hogy a Metris 3D repüléstechnikával is foglalkozik, így ennek keretén belül például a GE CFM56 turbinának, és több magyar ultrakönnyű gyrokopternek a tervezésében és mérésében is aktívan részt vesznek.

További információ:

A Metris 3D Kft. honlapján.

 

Megosztás
[
    ]