Ipar Napjai 2014 teaser

Ígéretünkhöz híven, a képes összefoglalónk után elkészültünk az idei Ipar Napjai kiállítást összefoglaló videónkkal! Igyekeztünk összeszedni a kiállítás minden fontosabb pillanatát, illetve a legérdekesebb megoldásokat és gépeket, amikkel a kilátogatók találkozhattak.

[youtube]aMoG8VqYuXQ[/youtube]

Oldalunk rendszeres olvasói már láthatták elkészült interjúinkat a CAD-Art Kft.-vel, melyben Füzi Csaba, a CAD-Art Kft. ügyvezetője nyilatkozott kameránk előtt az Autodesk Product Design programcsomagjáról. A Beckhoff standján Perecz Tamás és Cserpák Mihály beszélt automatizálási megoldásaikról, valamint részletesen bemutatták az XTS szállítórendszert. A SHM Consulting Kft. standján Horváth Miklóssal beszélgettünk a cég által képviselt gépekről, valamint a közvetlen gyári képviselet előnyeiről.

Az idei kiállításon sem maradhattak el a díjazott termékek bemutatói. A Werth Magyarország Kft. hordozható szkennerjének, a KRL Kontrol aktív felharmonikus szűrőjének, valamint a BME Paradicsom csapat Franke csapágyakkal megvalósított küllő nélküli kerékagymotorjának cikkeit és bemutató videóit már megtalálhatják oldalunkon!

Az Ipar Napjai 2014 kiállításon felvett anyagokkal hamarosan jelentkezünk!

Megosztás
[
    ]