GIMEX Hidraulika – kész megoldások, a vevői igények alapján

A GIMEX Hidraulika Kft. egy családi kisvállalkozás Győrben, amely mára több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hidraulikus rendszerek, az automatikus munkadarab befogás és a rögzítéstechnika területén. Ipari szakvásárokon 2001 óta vesznek részt, és Görcs Annamária, a cég ügyvezetője kiemelte, hogy ezek a kiállítások igen fontosak a cég számára. “Jelenleg éves szinten nagyjából 2000 aktív vevőnk van, így ezek a rendezvények nagyon jó fórumot jelentenek a partnereinkkel való személyes kapcsolattartásra.” – foglalta össze Annamária.

Hainbuch TESTit erőmérő

Hainbuch TESTit erőmérő

Standjukon idén is számos érdekes újdonságot mutattak be, melyeket az érdeklődőknek akár működés közben is lehetőségük nyílt megtekinteni. Csapatunkat Csonka Szabolcs, a cég befogástechnikai üzletágvezetője vezette végig a standon.

Megtudhattuk, hogy a GIMEX Hidraulika saját maga tervezi és gyártja hidraulikus tápegységeit, melyeket az egyedi igények alapján, kész megoldásként, elektronikus vezérléssel, vagy akár PLC vezérléssel is képesek biztosítani az ügyfelek számára. Protfóliójuk további részeként egyedi hidraulikus munkahengerek tervezését és gyártását is vállalják, valamint számos hidraulika elem, köztük szelepek, szivattyúk, hőcserélők és
nyomástárolók is megtalálhatók a termékpalettájukon.

GIMEX Hidraulika az Ipar Napjai kiállításon

GIMEX Hidraulika az Ipar Napjai kiállításon

A hidraulikán felül a cég másik húzóágazata a munkadarab befogástechnika. Ezek közül az idei kiállításra ellátogatóknak a Halder moduláris gépépítő elemeit, a Hainbuch cég MINI sorozatú tokmányait, TESTit erőmérőjét és moduláris gyorscserélő rendszerét, valamint a Roemheld hidraulikus satuit és a mai gyártási elvárásoknak tökéletesen megfelelő nullpont rendszerét volt lehetősége élőben is megtekinteni.

További informácó:

A GIMEX Hidraulika hivatalos weblapján.

Megosztás
[
    ]