Delmia Turning Machining, egy- és többtengelyes esztergák, maró-esztergák programozására

Az NC programozók számára jelentős előnyöket kínál a V6 terméktervekkel való teljes körű összekapcsolás, és a hatékony automatizálási lehetőségek, melyek rendkívüli mértékben lecsökkentik az NC-programozásra és a program optimalizálására fordított időt.

A DELMIA Turning Machining (TUM) egy bővítmény a DELMIA Prismatic Machining (MTM) szoftverhez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összetett eseztergáló és maró-esztergáló műveleteket igénylő alkatrészek megmunkálását is leprogramozzák. Az NC programozók egy virtuális 3D környezetben dolgozhatnak, ahol a valóságnak megfelelő módon, a gép fizikai modelljét felhasználva hozhatják létre, optimalizálhatják és ellenőrizhetik az NC programokat.

DELMIA V6 Machining

A szoftver a kategória legjobb megmunkálási stratégiáit kínálja az esztergák és maró-esztergák hatékony programozásához. A DELMIA Turning Machining a szerszámpályák pontos meghatározásához az olyan fejlett esztergáló műveletek teljes skáláját kínálja, mint a nagyolás, a simítás, a horony esztergálás, a horony simítás és a menetesztergálás. Az NC programozók saját esztergáló műveleteket is definiálhatnak a maró-esztergák B- és C-tengelyes interpolációinak kezelésére.

A DELMIA Turning Machining az esztergáló műveletek széles skáláját kínálja

A DELMIA Turning Machining az esztergáló műveletek széles skáláját kínálja

Fennmaradó alapanyag számítás

A fennmaradó alapanyag mennyiség automatikus frissítésével a DELMIA Turning Machining az esztergáló és a maró-esztergáló műveletek hatékony programozását támogatja. A használatban lévő alapanyag mennyiségét az előző műveletekben eltávolított anyagmennyiséggel határozza meg, és a következő művelet számára ez lesz a bemenő alapanyag készlet.

A többfunkciós maró-esztergák képességei is teljes mértékben kihasználhatók

A többfunkciós maró-esztergák képességei is teljes mértékben kihasználhatók

Többfunkciós gépek képességeinek támogatása

Az NC programozók az összetett maró-eszterga gépeken olyan programokat is létrehozhatnak, amelyek képesek kihasználni a több orsó és revolver, valamint a szinkronizáció és a munkadarab áthelyezési képesség adta előnyöket. A programozók egy intuitív és felhasználóbarát kezelői felületek keresztül hozhatják létre a különféle szinkronizált- és munkadarab mozgatási műveleteket. Az alapanyag eltávolítással kiegészített, idő alapú szerszámpálya szimuláció pontos információkat ad a megmunkált alkatrész aktuális állapotáról, a folyamat bármelyik szakaszában.

A szoftver legfőbb tulajdonságai:

  • Single Intellectual Property platform a gyártási erőforrások és tartalmak menedzseléséhez
  • Tartalomalapú, letisztult felhasználói felület
  • Gyors szerszámpálya-ellenőrzés és -szerkesztés
  • Folyamaton belüli alkatrész-vizualizáció és anyageltávolítás
  • Magas szintű automatizálás és szabványosítás
  • Termékterv-változtatás menedzsment
  • Hatékony NC-adatgenerálás

Forrás CAD-Terv

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]