SHM Consulting az Ipar Napjai 2014 kiállításon – interjú Horváth Miklóssal

2014_05_27-30_SHM_03_1

Az Ipar Napjai 2014 kiállításon Horváth Miklóssal, az SHM Consulting Kft. vezetőjével beszélgettünk a cég filozófiájáról és az általa képviselt gépekről.

Kameránk előtt elmondta, hogy öt olasz gyártó közvetlen gyári képviseletét látja el, melyek a Slavagnini, a Costa Levigatrici, a Sangiacomo Presse, a ZANI és a Galdabini.

Horváth Miklós kifejtette, hogy a cég sikerét többek között a gyári képviseletben látja, mivel így a gépek vásárlói és üzemeltetőivalamint a gyártó cégek közvetlen kapcsolatban állnak egymással, ami megkönnyíti a későbbi problémák kezelését és a visszajelzések hatékony feldolgozását.

A kiállításon három géppel voltak jelen, ezek közül a legszembetűnőbb, egyúttal legmeggyőzőbb a Salvagnini B3 Kinetic hibrid meghajtású élhajlítógépe volt, de nem lehetett szó nélkül elmenni a Costa Levigatrici sorjázógépe mellett sem.

2014_05_27-30_SHM_04_1

A harmadik kiállított gép a ZANI mechanikus, szervomotoros, 2500 tonnás présgépének demo változata volt, mely kis mérete ellenére is érzékelhetővé tette a valós méretű ZANI gép robosztusságát és a szervo meghajtás előnyeit.

A Salvagnini élhajlítóról korábban már írtunk oldalunkon, a gépbemutató cikket EZEN a linken érhetik el. A Costa Levigatrici gépeit a hannover-i EuroBLECH alkalmával Valter Antonello mutatta be kameránk előtt, melyet EZEN a linken tudnak elérni, a gépről pedig ITT és ITT olvashatnak bővebben. A ZANI présgépeiről is olvashattak már oldalunkon, a cikkek ITT és ITT érhetők el. Korábban volt szerencsénk részt venni ZANI présgépek magyarországi átadóján is, mikor a Pata József Kft. üzemébe telepítették az olasz gyártó gépeit. Az átadás alkalmából készült videónkat EZEN a linken tekinthetik meg.

További információ

Horváth Miklós
ügyvezető
telefon: +36-30/389-4054
e-mail: miklos.horvath@shmconsulting.hu
web: www.shmconsulting.hu