Salvagnini E3 elektromos élhajlító: Már KinEtic változatban is.

Az E3 a Salvagnini innovatív, kiváló minőségű élhajlító-terméksorának egy további tagja. Az E3 elektromos élhajlító-terméksor a nyertes megoldás azoknak a környezettudatos vállalatoknak a számára, amelyek magas szinten akarják tartani a termelékenységet és a hatékonyságot: az elektromos meghajtás használata lehetővé teszi, hogy az E3 kiküszöbölje az üresjáratokat azáltal, hogy akár 30%-kal is lerövidíti a hajlításhoz szükséges időt. Ez az élhajlító emellett rendkívüli dinamikát kínál rövid lökethosszakon, amivel minimalizálja a kockázatot, ugyanakkor lényegesen jobb termelékenységet garantál. Az LSAC-opció figyelemmel kíséri a hajlítási szöget annak érdekében, hogy az alkatrészek egységesen pontosak legyenek. A szögvezérlő berendezés lézeres technológiát alkalmaz, és integrálható az Expert Database opcióval, ami lehetővé teszi, hogy az egyes rendszerek megtanulják és korrigálják a hajlítási paramétereket az anyag és az igénybe vett szerszámok szerint.

Salvagnini E3

Salvagnini E3

Az E3 új „KinEtic” változata olyan etikai értékeket testesít meg, amelyek túllépnek a gépek innovációjának területén. A használat feltételeitől függően az E3 akár 70%-os energiamegtakarítást is elérhet, mivel fogyasztása arányos a ténylegesen elvégzett munkával, ugyanis kiküszöböli a nem termelő fázisok energiafogyasztását, ez pedig magas termelékenységet és intelligens energiafogyasztást jelent. Az E3 emellett kiemelkedő munkahelyi biztonságról is gondoskodik a szelektív biztonsági rendszereinek és a gép ergonómiájának köszönhetően, és ez nagyon megkönnyíti a gép használatát és karbantartását a dolgozók számára.

Az E3 maga a tökéletes megoldás kicsi alkatrészek gyártásához. A Salvagnini egyetlen élhajlítóban az olyan tulajdonságok egész sokaságát ötvözte, amelyek egy rendkívüli gépet hoztak létre: fokozott gyorsaság, magas dinamika és pontosság.

Forrás Salvagnini

További információ

Horváth Miklós
Country Manager
telefon: +36-30/389-4054
e-mail: miklos.horvath@salvagninigroup.com
web: www.shmconsulting.hu

A Salvagnini honlapja: www.salvagninigroup.com
http://www.youtube.com/salvagninichannel