Sikerek Mazak szereplés a 2023-as EMO-n

A Yamazaki Mazak a hatalmas látogatói érdeklődésnek és a gyümölcsöző értékesítésnek köszönhetően komoly sikernek tartja a részvételét a 2023-as, hannoveri EMO-n.

A Mazak 19 szerszámgépet és tizenegy automatizálási rendszert állított ki a 2023-as EMO-n, többek között új, belépő szintű, függőleges megmunkálóközpontokat, 5-tengelyes és Multi-Tasking szerszámgépeket, lézeres megmunkálógépeket, fogazó célgépeket és egy új, hibrid dörzshegesztési megoldást.

Bár a Mazak a 2019-es kiállításhoz képest kisebb standon és egy másik pavilonban szerepelt, mégis azonos mennyiségű látogatót vonzott a kiállítás, nem utolsósorban számos érdeklődőt regisztráltak. Az EMO szervezői azóta megerősítették, hogy idén 92,000 látogató tekintette meg a kiállítást, amely alátámasztja, hogy a Mazak márkanév továbbra is jól cseng az érdeklődők számára.

A Mazak a 2023-as EMO-n stratégiájának megfelelően innovatív, megfizethető megoldásokat kínált az Európa-szerte számos kihívással küzdő gyártók számára, melyek a következők: új technológiák, plug and play rendszerű automatizálási rendszerek, valamint az INTEGREX család által a kategóriája legjobb Multi-Tasking megoldásai, mint például az új MAZATROL DX szoftver.

A Mazak 19 szerszámgépet és tizenegy automatizálási rendszert állított ki a 2023-as EMO-n.

Bruno Munier, a Yamazaki Mazak európai ügyvezető igazgató-helyettese elmondta, hogy a 2023-as EMO-n bebizonyosodott, hogy az európai gyártók továbbra is hajlandóak az új technológiákba befektetni. „Nagyon sikeres volt a kiállítás, a standunkat élénk figyelem kísérte az összességében alacsonyabb számú látogató ellenére is. Megadjuk az európai szerszámgép felhasználóknak azt, amire vágynak, nevezetesen gyakorlati megoldásokat azokra a gyártási kihívásokra, amelyekkel nap mint nap szembesülnek, különösen a termelékenység és a nyereségesség fenntartása, az emelkedő energiaárak és a szakképzett munkaerő hiánya ellenére.”

„Ennek köszönhetően túlteljesítettük a célkitűzéseinket, a kiállítás ideje alatt ugyanis rengeteg érdeklődőt vonzott a standunk. Véleményünk szerint ez annak a kiváló vezetői szemléletnek köszönhető, hogy hajlandóak befektetni új technológiákba.”

Bár a Mazak a 2019-es kiállításhoz képest kisebb standon és egy másik pavilonban szerepelt, mégis azonos mennyiségű látogatót vonzott a kiállítás.

A kiállítás hete alatt komoly érdeklődés övezte a Mazak zászlóshajójának számító INTEGREX típuscsaládot, valamint a CV5-500 5-tengelyes megmunkálóközpontot és az újonnan bemutatott VCN és VCE családokat is: utóbbi kettő olyan új modelleket tudhat a soraiban, mint a nagy kapacitású szerszámtárral rendelkező VCN-700, a 700 mm-es Y-lökettel büszkélkedő VCN-600, valamint az új VCE-500.

Munier úr teszi hozzá: „Az Európában gyártott CV5-500 és a belépő szintű megmunkálóközpontjaink rendkívül népszerűek azon európai ügyfeleink körében, akik kiváló minőségű szerszámgépeket szeretnének beszerezni versenyképes áron. A kiállított három INTEGREX típusunkat szintén komoly érdeklődés övezte azon gyártók részéről, akik a rendkívül összetett Multi-Tasking megmunkálásra specializálódtak. Összefoglalva, a 2023-as EMO kiváló lehetőség volt a technológiai tudásunk bemutatására és elégedettek vagyunk az eredményekkel.”

ForrásMazak

További információ:

A Mazak hivatalos honlapján.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]