Bemutatkozik a Renishaw Fixture kit

A Renishaw 2012-ben felvásárolta az R&R Sales LLC-t, hogy kibővítse kínálatát moduláris rögzítéstechnikai elemekkel, ahogy arról már korábban beszámoltunk. A felvásárlás óta a Renishaw kifejlesztette saját moduláris felépítésű rögzítőelemeit koordinátamérő gépeihez, optikai mérőgépeihez és az Equator univerzális idomszerekhez. Az új termékskála különböző mérőlapokat és kiegészítő komponenseket tartalmaz M4, M6 és M8 menettel., melyeket könnyen lehet alkalmazni számos iparág termékeihez, legyen az autóipari, repülőgép ipari vagy orvostechnikai.

A Renishaw koordinátamérő gépekhez tervezett készülékeinek mérőlapjai alumínium öntvényből, NiTuff anodizált bevonattal készülnek, hogy ellenálljanak a kopásnak. Két fő készlet érhető el a rögzíteni kívánt alkatrész függvényében: az erőszorítású, illetve a mágneses és erőszorítású.

A Renishaw optikai mérőgépekhez fejlesztett rögzítőelemei 2 változatban kaphatók, mely a mérőgép méretétől függ.

A Renishaw univerzális idomszerhez kifejlesztett rögzítő készlete gyors munkadarab cserét tesz lehetővé. A sarokütköző (QLC) készletben egy akril munkalap (furatos vagy ablakos kialakítással) és egy QLC keret található, mely pontosan az adott gépre illeszthető. Számos további rögzítő elem is található a szettben. Az optikai gépekhez ajánlott, cserélhető rögzítő elemek (IVF) nagyobb méretű berendezésekhez javasoltak, speciális mérési feladatokra szabva. Az IVF készletben önálló vagy több, általános célú vagy feladatra szabott akril munkalap található.

A Renishaw Equator univerzális idomszerek kinematikus készüléklapja gyors munkadarabcserére lett kifejlesztve. Ezek az alaplapok M4 és M6 menettel rendelhetők. Szintén alumínium öntvényből készülnek és NiTuff anodizált bevonattal rendelkeznek.

A Renishaw rögzítő elemek készletben vagy önállóan, egyenként is rendelhetők, így bármely rendszerhez gyorsan és könnyen adaptálhatók, egyedi igények esetén a rögzítő elemek teljesen személyre szabhatók.

[nggallery id=146]

További információ

Renishaw hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]