Az OPEN MIND felturbózta weboldalát

Friss design és továbbfejlesztett felhasználói élmény

Az OPEN MIND Technologies AG újratervezte weboldalát, mely a www.openmind-tech.com címen érhető el. A CAM/CAD szoftverfejlesztő cég a meglévő látogatói szokásokhoz igazodva és a meglévő videóik jobb kihasználása érdekében végezte el a módosításokat.

open_mind_uj_weboldalA cég az elmúlt időszakban sokat fordított a közösségi média fejlesztéseire, de eközben volt ideje teljesen újraépítenie a weboldalát is. Mely újraindítása óta számos felhasználó tetszését is elnyerte. Nagyobb képek, és az tartalom jobb olvashatóságát elősegítő szöveges megjelenítéssel egy tisztább képet kívánnak kialakítani.

A formai megjelenítésen felül az oldal struktúra is megváltozott. Az termék információk gyorsabb elérését a továbbfejlesztett navigációs menü biztosítja. A hyperMILL CAM rendszer különleges 5 tengelyes megmunkáláshoz való beállításait, a speciális modulok és poszt-processzorokat, illetve a hyperCAD-S CAD megoldásait tartalmazó oldalakat mindenkinek a figyelmébe ajánljuk.

Az OPEN MIND továbbá a Brightcove professzionális felhő alapú videó szolgáltató megoldásait is alkalmazta. Hiszen jól látja a mozgóképek egyre növekvő fontosságát a CAM/CAD piacon. Az új kialakítással a videók még gyorsabban elérhetőek lesznek, alkalmazkodva a felhasználó aktuális sávszélességéhez, ezzel is növelve a felhasználói élményt. (A cikk megjelenésekor egyelőre 7 esettanulmány videó tekinthető meg a cég honlapján, melyekből egy-kettőt a korábbi években már mi is bemutattunk olvasóinknak)

A szoftveres piac globális játékosaként, a weboldal 10 különböző nyelven is elérhető. (Sajnos a magyar továbbra sincs közöttük – a szerk.)

Forrás OPEN MIND

További információ:

www.openmind-tech.com oldalon.

Megosztás
[
    ]