Autodesk az Ipar napjai 2014 kiállításon – interjú a CAD-Art Kft-vel

Autodesk-designA CAD-Art Kft. az Ipar napjai 2014 kiállításon az Autodesk Product Design programcsomagját mutatta be. Füzi Csaba, a CAD-Art Kft. ügyvezetője nyilatkozott csapatunknak a termék ipari felhasználásának lehetőségeiről.

Elmondta, hogy a gyártmány a kezdeti ötlettől egészen a megvalósulásig végigkísérhető a szoftvercsomagban. A szoftver a digitális prototípus elven működik, vagyis a termék a kezdeti koncepcionális kialakítástól egészen a gyártásig folyamatosan minden szempontból tesztelhető, számos szimuláció futtatható. A tervezést a nagy teljesítményű Inventor segíti, a tökéletes megjelenítésről és vizualizációról a 3ds Max gondoskodik. A ma már elengedhetetlen csoportmunkát az Autodesk Vault rendszere teszi lehetővé, így számos felhasználó akár a világ teljesen különböző pontjairól is végezhet egyszerre közös munkát ugyanabban a projektben.

[youtube]VeMq-vKPhc0[/youtube]

Az Autodesk termékcsoportját az ipar legkülönbözőbb területein alkalmazzák régóta, nagy sikerrel, így pl. a fröccsöntésben, szerszámtervezésben, terméktervezésben, szélerőművek, járművek, stb. tervezésében.

További információ:

A CAD-Art Kft. honlapján.