Salvagnini az Ipar Napjai kiállításon

Innovatív fémlemez-megmunkálási rendszereivel, amelyek képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit az alkalmazási szektorok rendkívül széles körében, a Salvagnini már 1963 óta a flexibilis automatizálási szektor egyik fontos viszonyítási pontja. A Salvagnini által tervezett és gyártott modul rendszerű, korszerűsíthető és flexibilis nagy teljesítményű rendszerek figyelemreméltó versenyelőnyt kínálnak. Ezeknek a rendszereknek a terméksora jelenleg a következőket tartalmazza: a P4Xe és P2Xe hibrid lemezhajlítók és a P1 KinEtic mini kompakt lemezhajlító; az S4Xe integrált lyukasztó-nyíró rendszer; az S4+P4 flexibilis, integrált lyukasztó és hajlító rendszer; a forradalmi L3 és L5 nagy dinamikájú fiber lézer vágógépek; az SL4 integrált lyukasztó és fiber lézer vágórendszer; az E3, B2 és B3 KinEtic élhajlítók; a ROBOformER robotizált elem; automatikus csomag vagy tálca tárolótornyok és integrált rendszerek gyári logisztikához. A rendszerek programozására, vezérlésére és kezelésére szolgáló, egyszerű, felhasználóbarát grafikus kezelőfelülettel ellátott szabadalmazott szoftvercsomagok egészítik ki ezeket a megoldásokat.

A Salvagnini már 1994 óta tervez és gyárt flexibilis és automatikus 2D lézeres vágógépeket és rendszereket, és ezáltal átfogó és sokoldalú megoldásokról gondoskodik, amelyek rendkívül innovatívak és automatizáltak. A Salvagnini összes lézeres gépe forradalmian új mechanikus és vezérlési megoldásokkal, emellett eredeti programozási és egymásba ágyazódó szoftverekkel rendelkezik az egyszerű használat, valamint a maximális flexibilitás és termelékenység biztosítása érdekében.

A Salvagnini L3 automatizálási megoldások széles körével bővíthető

A Salvagnini L3 automatizálási megoldások széles körével bővíthető

Az L3 fiber lézer optikai fibert használ mind a sugár létrehozására az elektronikus forráson belül, mind pedig a sugárnak a forrástól a géphez történő továbbítására. Ez nagyon sok előnnyel jár, többek között kiküszöböli az optikai útvonalat és a lézergázt, emellett egyszerűbb és kompaktabb elrendezést eredményez. A teljes egészében házon belül megtervezett fókuszáló fej egységes optikát kínál a magas színvonalú vágáshoz minden lehetséges vastagságban, lehetővé teszi a gyors átállásokat a termelésben, és töredékére csökkenti a szerszámok kicserélési idejét. A fiber jellemző hullámhosszának köszönhetően az L3 sikeresen vágja az olyan erősen tükröző anyagokat is mint a magas tisztaságú alumíniumötvözetek, a sárgaréz és a vörösréz, amelyeket nehéz megmunkálni hagyományos C02 rendszereken; ötvözi a kiváló vágási sebességeket a kiemelkedő minőségű feldolgozással olyan anyagok esetében mint a galvanizált és az elektro-galvanizált acél.

A Salvagnini által megtervezett teherviselő gerenda alapelve rendkívül merevvé teszi a konstrukciót, és lehetővé teszi a munkadarab gyors és pontos elhelyezését és könnyű elérhetőségét. Az optikai útvonal hiánya kiküszöböli a C02 lézerek sok korlátozottságát, és a könnyített, robusztus struktúrának, valamint a kompakt kinetikus láncolatnak köszönhetően drasztikusan csökkenti a rendszer tehetetlenségét.

A hagyományos C02 lézerforrásokkal összehasonlítva az L3 fiber forrása több mint 70% energia-megtakarításról gondoskodik és több mint 50%-kal csökkenti a működési költségeket, és gyakorlatilag kiküszöböli a bemelegedés és a készenlét során történő energiafogyasztást.

A Salvagnini L3 lézerrendszerei megtervezhetők ember nélküli üzemeltetésre, és gond nélkül beépíthetők automatizált feladatütemezési (AJS) vagy rugalmas gyártórendszerekbe (FMS). A lemezkezelő eszközök széles körével, valamint az adagoló és kirakodó kapcsolatok kiegészítésének teljes sorával a Salvagnini rendszerei automatikusan és zökkenőmentesen optimalizálják az átbocsátóképességet – kiküszöbölik a nem produktív műveleteket és költségeket, miközben biztosítják a termelés legmagasabb minőségét és a befektetés gyors és kiszámítható megtérülését. Ráadásul az alacsonyabb gyártási költségeknek köszönhetően mára a gépek ára is kedvezőbb lett.

Látogasson el Ön is 2014. május 27-30. között az Ipar Napjai kiállításra, a Hungexpo-ra, ahol az SHM Consulting standján (A pavilon, 204) élőben is megtekintheti a Salvagnini B3 élhajlító szerszámgépét. A kiállításra ingyenesen regisztrálhat az alábbi linken keresztül:

Regisztráció az Ipar Napjai kiállításra.

Forrás SHM Consulting

További információ

Horváth Miklós
Country Manager
telefon: 0630/389-4054
e-mail: miklos.horvath@salvagninigroup.com
web: www.shmconsulting.hu

A Salvagnini honlapja: www.salvagninigroup.com
http://www.youtube.com/salvagninichannel

Megosztás
[
    ]