Hamarosan Ipar napjai a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

ipar_napjai_logo

Az új koncepció lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven a Hungexpo Zrt. megszervezi Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására 2014. május 27-30. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

RÉSZTVEVŐK:

12 ország több mint 200 kiállítója várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjában. A kiállításon nem csak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a taiwani és a német kollektív standok erősítik majd. Jelen lesznek a rendezvényen szép számban a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai középvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt.

A teljes kiállítói lista ITT olvasható.

ÚJDONSÁGOK:

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Többek között az ABB Kft. áll elő újdonságával, az ABB Force Control (FC) – Erőmérő cella-val, melynek 3 megújuló tényezője (grafikus programozói felület, nyomatékszabályozás és sebesség szabályozás) más, hatékonyabb dimenzióba helyezi a megmunkálást.

A B&K Components Kft. újdonsága a VIBROPORT 80 rezgésmérő, mely megkönnyíti a gépdiagnosztikát, hiszen professzionális műszer az üzemidő optimalizálására.

A Com-Forth Kft. jóvoltából megtudhatják majd a látogatók, hogy mi is az a groov, az IMI International Kft. Norgren Divízió bemutatja, hogy mire jó egy IVAC henger, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. pedig, hogy mitől jobb az új TORNADO® T-2-es típusú forgódugattyús szivattyúja, mint az előző verzió.

A Ge-Co Hungary Kft. elhozza a kiállításra 3D-s nyomtatóját, mely forradalmian új megoldást kínál a fejlesztési idő csökkentésére a tervezéstől a szerszámkészítésig terjedő folyamatban, míg a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a látogatók elé tárja az új gyorskoptató technológiát: a gépek egy nagy sebességű, örvénylő mozgást hoznak létre a koptató testekben, ezáltal egy sokkal hatékonyabb súrlódási erő jön létre a vibrációs gépekhez képest, így rövidül le a feldolgozáshoz szükséges idő.

Szintén az „időspórolásban” segítenek a KRL Kontrol Kft. által gyártott FOT típusú fázisjavító berendezések, melyek bekapcsolási ideje akár <20ms. is lehet, a tesa tape Kft. pedig új megoldást mutat tesa® ACXplus kétoldalas ragasztószalagjával az iparban felmerülő, nagy kihívást jelentő, tartós ragasztási igények kielégítésére.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél 2014. január 1-jétől a nemzetközi ügyfelek igényeihez igazodó új ügyfél-kiszolgálási modell került bevezetésre a vállalati és befektetési banki divízióban, melynek célja, hogy az ügyfélkör speciális nyelvi, kulturális, termék- és szolgáltatásigényeit még magasabb színvonalon tudják kielégíteni az ügyfél elégedettség emelése, az ügyfélpotenciál jobb kihasználása érdekében.

Bővebb információt az újdonságokról EZEN A LINKEN találhat.

TERVEZETT PROGRAMOK:

  • Magyar Gumiipari Szövetség közgyűlése és szakmai konferenciája „A gumiipar aktuális környezetvédelmi feladatai, problémái” címmel
  • Magyar Gépipari és Energetikai Országos Szövetség Közgyűlése és szakmai konferenciája
  • Magyar Ipari Karbantartók Szövetségének szakmai konferenciája “Erősítse versenyképességét a karbantartás és a japán módszerek segítségével” címmel
  • Nemzeti Munkaügyi Hivatal munkavédelmi konferenciája
  • ContiTech szakmai fórum
  • Application Zone  – Gyakorlati bemutató – az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen
  • kiállítói előadások a fórumszínpadon
  • EDU-POINT (egyetemek bemutatkozója)

A folyamatosan frissülő programlistát EZEN A LINKEN érhetik el.

Látogasson el Ön is Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjére, tekintse meg a kiállítók termékeit, szolgáltatásait, újdonságait!

A kiállítás honlapján online regisztráció működik, mely a látogatóknak ingyenes belépést biztosít:
www.iparnapjai.hu/cnc

További információ

www.iparnapjai.hu