Delmia extended milling machining: többtengelyes marógépek programozása

Az NC programozók számára jelentős előnyöket kínál a V6 terméktervekkel való teljes körű összekapcsolás, és a hatékony automatizálási lehetőségek, melyek rendkívüli mértékben lecsökkentik az NC-programozásra és a program optimalizálására fordított időt.

A DELMIA Extended Milling Machining (EMM) a DELMIA Milling Machining (MIM) kibővítése, amely többtengelyes marógépek programozására alkalmas. Az NC programozók egy virtuális 3D környezetben dolgozhatnak, ahol a valóságnak megfelelő módon, a gép fizikai modelljét felhasználva hozhatják létre, optimalizálhatják és ellenőrizhetik a maró programokat.

A V6 Product Lifecycle Management (PLM – termékéletút-kezelés) környezet segítségével a DELMIA Extended Milling Machining könnyű hozzáférést biztosít a megmunkálási erőforrásokhoz, programokhoz és gépbeállítási információkhoz, amelyek mindig a lehető legfrissebbek. Ez teszi lehetővé az NC programozók számára, hogy a vállalkozás szellemi tőkéjét felhasználhassák és együttműködve alkalmazhassák másokkal az NC-szerszámpálya-programok fejlesztése, ellenőrzése és optimalizálása során.

A DELMIA Extended Milling Machining számos 5-tengelyes művelet esetében támogatja a szabad formájú kontúrok és felületek megmunkálását, például alakmarás, spirális megmunkálás, cső- és izoparametrikus megmunkálás.

A DELMIA Extended Milling Machining számos 5-tengelyes művelet esetében támogatja a szabad formájú kontúrok és felületek megmunkálását, például palást marás, spirális megmunkálás, cső- és izoparametrikus megmunkálás.

Delmia V6 Machining

Fejlett többtengelyes szerszámpálya-programok létrehozása és optimalizálása maráshoz

A DELMIA Extended Milling Machining a többtengelyes megmunkálási műveletek teljes skáláját biztosítja a szerszámpályák pontos definiálásához, így a programozóknak minden eszköz a rendelkezésére áll a legbonyolultabb alkatrészek gyártásához is. A szoftver tartalmazza az olyan többtengelyes marási stratégiákat, mint például a spirálmarás, a csőmegmunkálás, az ívkövetés, az palást kontúrozás és az izoparametrikus szerszámpálya tervezés.

A sokfuratos alkatrészek programozását meggyorsító műveletek

A DELMIA Extended Milling Machining része a Power Machining és a Multi-Pocket Flank Contouring funkció is, amelyek jelentősen növelik a programozók hatékonyságát, mivel a megmunkálási műveletek definiálására kevesebb geometriára és felszínválasztásra van szükség. Ezzel lehetségessé válik a sok furattal rendelkező alkatrészek (például repülőgépek vékony falú szerkezeti elemei) globális és automatikus programozása, ami jelentősen csökkenti a programozás időszükségletét.

A DELMIA Extended Milling Machining a többtengelyes megmunkálási műveletek teljes skálájával, így többszörös zsebmarási funkciókkal teszi lehetővé a pontos és gyors szerszámpálya-meghatározást.

A DELMIA Extended Milling Machining a többtengelyes megmunkálási műveletek teljes skálájával, így többszörös zsebmarási funkciókkal teszi lehetővé a pontos és gyors szerszámpálya-meghatározást.

NURBS kimenet támogatás APT (Automatic Program Tools) fájlgeneráláshoz

A DELMIA Extended Milling Machining támogatja a NURBS APT fájlformátumot. Ez nagyobb rugalmasságot és precíziót tesz lehetővé szabad formájú kontúrok és felületek megmunkálása esetén a megmunkált alkatrész minőségének javítása és a generált fájl méretének csökkentése mellett.

Kiemelt termékjellemzők

  • Single Intellectual Property platform a gyártási erőforrások és tartalmak menedzseléséhez
  • Tartalomalapú, letisztult felhasználói felület
  • Gyors szerszámpálya-ellenőrzés és -szerkesztés
  • Folyamaton belüli alkatrész-vizualizáció és anyageltávolítás
  • Magas szintű automatizálás és szabványosítás
  • Termékterv-változtatás menedzsment
  • Hatékony NC-adatgenerálás
Folyamatos versenyelőny a CAD-Tervvel

A napról-napra növekvő ipari igények, az innovatív globális környezet, a digitális termékfejlesztés előrehaladása és a költségcsökkentés szükségessége mindinkább kiélezik a piaci versenyt. Használja ki a lehetőséget, hogy a CAD-Terv szakértői megismertessenek Önnel egy, a teljes vállalati folyamatot támogató megoldást, mellyel működése gyorsabbá és költséghatékonyabbá válik.Találkozzunk a CAD-Terv standján az Ipar Napjai kiállítás keretein belül, 2014. május 27-30. között: „A” pavilon 206/C Bízunk benne, hogy Önt is üdvözölhetjük standunkon!
További információért és ingyenes jegyért látogasson el honlapunkra: www.cadterv.hu

Forrás CAD-Terv

Megosztás
[
    ]