TopSolid 7 magyarországi premier!

A hivatalos hazai forgalmazó, a CAD-CAM SOLUTIONS Kft. meghívja Önt
„A jövő első számú, tudásalapú integrált CAD/CAM szoftvere”
című szakmai napjára, amely a szoftver új generációja, a TopSolid 7 magyarországi premierje.

TopSolid 7 kon. fejléc

Az eseményen a TopSolidot már alkalmazók és a rendszert még nem használók egyaránt megismerhetik a teljesen magyar nyelvű felhasználói felületű, valamint magyar oktatói anyagokkal és „súgóval” (HELP) kiegészített 7-es verzió képességeit, így például az alkatrésztervezés, az összeállítások kezelése területén bevezetett újdonságokat. Szó lesz a műanyag fröccsöntési szimulációk készítéséről és a 3–5 tengelyes CAM programozásról is.

A TopSolid 7 már teljes értékű PDM (Product Data Management) rendszer, vagyis a tervezői funkciókon túl képes menedzselni egy termék előállításának komplex folyamatát, így a kisebb és közepes méretű vállalkozások számára ERP rendszerként is alkalmazható. A szakmai napon munkatársaink kitérnek majd az ebből adódó lehetőségekre, ahogy azokra a kérdésekre, problémafelvetésekre is, amelyeket a résztvevők magukkal hoznak május 21-én.

Meghívásunkra a szerszámgépgyártó DMG MORI, forgácsolószerszámokat gyártó FRAISA HUNGÁRIA Kft., valamint a szerszámelemeket és szabványos szerszámalkatrészeket gyártó BÜTTNER Kft. szakértői is jelen lesznek, hogy beszámoljanak szakterületeik újdonságairól, továbbá arról, termékeikkel, illetve megoldásaikkal hogyan kapcsolódnak a TopSolidhoz, azonfelül mindez milyen könnyebbséget jelent a tervezőknek, és a CAM programozóknak.

TS7 meghivo 01 kep

VIGYE HAZA, PRÓBÁLJA KI

A résztvevő cégek között összesen hat teljes, egyenként mintegy 25 000 euró értékű TopSolid 7 rendszert (cégenként kettő licencet) és éves szoftvertámogatást sorsolunk ki. Ezáltal három nyertes vállalkozás az idei évben már gyakorlatban is megtapasztalhatja a TopSolid előnyeit. A nyeremény szoftverlicencek 1 éves ingyenes használatot és támogatást biztosítanak.

A konferencia helyszíne: Velence Resort & Spa Cím: 2481 Velence, Béke utca hrsz.4481/G

A konferencia dátuma: 2014.05.21

Amennyiben Ön is szeretne részt venni rendezvényünkön kérjük kattintson ide, hogy regisztrálhassuk részvételi szándékát!

További információ

CAD-CAM Solutions honlapján.

Megosztás
[
    ]