AMADA újdonságok Krakkóból

2014_02_12_AMADA_Krakow_teaser_04_42013. február 12-14. között tartotta az AMADA a közép-kelet európai piacnak szánt bemutatóját Krakkóban. A rendezvény apropóját több új gép, valamint a lengyelországi AMADA képviselet megnyitása adta.

Az AMADA közép-kelet európai bővülésének újabb állomása ezúttal Lengyelország, ahol 2013 decemberében alapították meg az AMADA új közép-európai képviseletét.

A hivatalos megnyitóra és átadásra a most megrendezésre került AMADA Solution rendezvény keretében került sor. A rendezvényen tiszteletét tette az AMADA elnöke, Mitsuo Okamoto is.

[youtube]twXJI6pOBxE[/youtube]

A rendezvény során Matt Wood, az AMADA Európai Központjának vezető termékfelelőse számos kiállított gépet bemutatott kameránk előtt. Beszélt az új LCG 3015 CO2 lézerükről, mely – új piaci mérce lett a teljesítmény és költséghatékonyság terén, a megszokott gyorsasággal, de a CO2 lézerek minden előnyével is rendelkezik.

Bemutatta a réz, alumínium és a titán minőségi megmunkálására is alkalmas FLC 3015 AJ fiber lézergépet, amely hatékonysága és sokoldalúsága mellett, széleskörű automatizálási lehetőségekkel, biztos sikert arat a piacon, valamint ismertette a FO M2 RI 3015 lézergépet, mely igazi „mindentudó”, pontos és hatékony lemezmegmunkálás eszköze, széleskörű anyagmegmunkálási lehetőséget biztosít. A gépek részletes bemutatóit a közeljövőben láthatják oldalunkon.

[nggallery id=169]

További információ:

Az AMADA gépek magyarországi forgalmazója az EPL-Tech Kft.

Megosztás
[
    ]