8. PLM Felhasználói Konferencia

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a graphIT Kft. által szervezett „PLM Felhasználói Konferencia” szakmai rendezvény. A graphIT Kft. munkatársai összesen több, mint 100 éves PLM tapasztalattal segítik a felhasználókat, mely tudás a szakmai konferencia ideje alatt a résztvevők rendelkezésére áll.

Felhasznaloi_Konferencia_2014_mobius

Még nem vett részt korábban a PLM Felhasználói Konferencia”szakmai rendezvényünkön? Szeretné megtudni, hogy miért érdemes részt venni rajta?

  • A rendezvényen kerül sor a Solid Edge ST7 magyarországi ősbemutatójára,
  • bemutatjuk az NX 9 újdonságait és a Teamcenter Rapid Startot,
  • részletesebben megismerkedhetnek a Tecnomatix 11 újdonságaival,
  • választ kaphatnak a napi szinten felmerülő kérdésekre, tippekkel, trükkökkel és egyéb érdekes mérnöki megoldásokkal együtt a szakmai szekciók keretében,
  • olyan megoldásokat mutatnak be esettanulmányokon keresztül, melyből Ön is ötletet meríthet, hogy hogyan tudná a szoftverek segítségével tervezési és gyártási folyamatait hatékonyabbá tenni.

A „8. PLM Felhasználói Konferencia” legfőbb célja a korábbi évekhez hasonlóan, hogy az újdonságok ismertetése mellett a résztvevők kérdéseire, problémákra is választ kapjanak, amelyek a mindennapi munkájuk során merülnek fel.

Időpont:  2014. május 15 – 16.

Helyszín:  Visegrád, Hotel Silvanus****

Ár:  A 2014. április 20-ig regisztrálók early bird kedvezményben részesülnek, 39.000,- Ft/fő + áfa áron vehetnek részt a rendezvényen 44.000,- Ft/fő+áfa helyett. Amennyiben rendelkezik szoftverkövetéssel, úgy mind az early bird árból, mind pedig a teljes árból 10% kedvezmény adunk.

Felhasználói Konferencia – Tervezett program

Tervezett prorgam

A szakmai konferencián várják Önt is és mindenkit, aki valaha a graphIT Kft.-től vásárolt szoftvert! A regisztrációhoz kérik, hogy a jelentkezési lapot a graphIT Kft. részére szíveskedjen e-mailen elküldeni a barbara.berecz@graphit.hu címre, legkésőbb 2014. május 4-ig. Regisztrációs lapot kérhet kollégáiktól vagy letöltheti honlapunkról!

 

 Forrás graphit.hu