“ZÖLD SZIMULÁCIÓ” a lemeziparban – 3 hónap ingyenes tesztlehetőség!

“ZÖLD SZIMULÁCIÓ” a lemeziparban! Teszteljen most 3 hónapig díjtalanul, kötelezettségek nélkül!

FTI (Forming Technologies Incorporated)

fti1989-ben alapított Forming Technologies Inc. (FTI®), mára a világon egyik legnagyobb lemeztermék alkatrész optimalizáló szoftver beszállítójává vált. Az autóipar, repülőgépipar, elektronika és a készülék és berendezés gyártók jelentős anyagi költségeket és fejlesztési időt tudnak megspórolni az FTI® megoldásaival.

 

Egy kivételes együttműködés keretében a CAD-CAM Solutions Kft. által forgalmazott FTI lemezalakítási szimulációs szoftvert az érdeklődők most 3 hónapon át díjmentesen tesztelhetik!

A felhasználói alapismeretek elsajátításához cégünk egy óra ingyenes oktatást biztosít az érdeklődők számára (A CAD-CAM Solutions Kft. székhelyén vagy online kapcsolattal). Az FTI szoftverről bővebb információt az alábbi linken olvashat:

http://www.cadcamsolutions.hu/termekeink/fti/

[youtube]zv7VemQlTag[/youtube]

 

ALMA

alma routingA francia ALMA cég több mint 80 programozóval a lemeziparban használt gépek és technológiák szoftveres kiszolgálására szakosodott. Táblakiosztó modulja ma a legkorszerűbbnek tartott eljárásokat ötvözi. Ár-érték kategóriában nagyon jó megoldásokat nyújt a 2D kontúrgépek (láng, plazma, lézer), stancológépek, hajlítógépek és az 5-tengelyes lézervágógépek esetén. Ezen kívül 3D-nesting moduljával habvágásokat és térfogatszerű táblakiosztásokat hozhatunk létre.

 

Új akciónk keretében a CAD-CAM Solutions Kft. most egy – a partner által elküldött – teríték kiosztás optimalizálását végzi el díjtalanul.

A teríték kiosztás eredményeit cégünk ezután e-mailben visszaküldi az érdeklődő partner részére, így lehetőség nyílik a jelenleg optimálisnak tartott teríték kiosztással való az összehasonlításra. Amennyiben az ALMA szoftver a jelenleginél optimálisabb eredménnyel tud szolgálni, úgy bevezetése hasznos segítséget nyújthat a megmunkálási költségek csökkentésében.

Az ALMA szoftverről bővebb információt az alábbi linken olvashat:

http://www.cadcamsolutions.hu/termekeink/alma/

[youtube]3C0jlhbGB9w[/youtube]

További információ

CAD-CAM Solutions Kft. honlapja