Gépbemutatókkal egybekötött nyílt nap a Galikánál

2014. február 19-én és 20-án tartotta a Galika nyílt napját, mely során hat kiállított szerszámgéppel ismerkedhettek meg a kilátogatók. Ezek a GF AgieCharmilles CUT30P huzalos- és FORM 20HMI tömbös szikraforgácsoló, MIKRON VCE600 Pro CNC megmunkáló központ, STUDER Favorit palást- és furatköszörű, BLOHM Orbit 25 sík- és profilköszörű, valamint az OGP Flash CNC 300 multiszenzoros mérőgép. A szerszámgépekről bővebb információt a Galika szervizes és értékesítő munkatársai adtak az érdeklődőknek.

2014_02_17-Galika_hazi_kiallitas_03_3GF Agiecharmilles – új FORM 20 HMI  a legkedvezőbb költségű tömbös szikraforgácsoló gép

Az új FORM 20/FORM 30 típusú tömbös szikraforgácsoló gépek termelékenységet növelő funkciókkal és kiváló teljesítménnyel rendelkeznek.
A GF AgieCharmilles által Svájcban gyártott generátorral felszerelt FORM 20/ FORM 30 berendezések a piacon egyedülálló ár-/teljesítmény arányt képviselnek. Az új AC FORM kezelői felületének (HMI – Human Machining Interface) fejlesztése a formagyártás területén végzett gyártási folyamatok tanulmányozásán alapul. A képernyő oldalak elrendezése és felépítése közvetlenül ennek a kutatásnak az eredményeire épül.

GF AgieCharmilles CUT30P – huzalos szikraforgácsoló

CUT20/30P berendezés jellemzői: kiváló ár-érték arány, alacsony üzemeltetési költségek, nagy vágási teljesítmények, kényelmes magyar nyelvű kezelői felület integrált CAM rendszerrel. A 0,15-0,3 huzalátmérők könnyen használhatóak, és a gépek magas fokú rugalmasságának köszönhetően szinte minden követelménynek megfelelnek a mechanikai gyártás és a standard kivágó szerszám gyártás területén.

2014_02_17-Galika_hazi_kiallitas_07_7GF AgieCharmilles VCE600 Pro- CNC megmunkáló központ

A GF AgieCharmilles MIKRON VCE Pro CNC megmunkáló központ sorozat a cég legnagyobb darabszámban értékesített berendezése, amely Magyarországon is a legkedveltebb MIKRON széria. Az új VCE Pro II. továbbfejlesztett hajtásának köszönhetően 40 m/perc gyorsjárattal rendelkezik. A gép ismérvei az egyszerűség, korszerűség, stabilitás és a megbízhatóság, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az egy évre számított szerviz és alkatrész költségek egyik üzembe helyezett berendezésünknél sem érik el a főorsó üzemórára vetített 70 HUF-t. Emellé 99% feletti rendelkezésre állási idő társul.

Blohm Orbit 25 – síkköszörű

Az ORBIT sorozatú gépekkel a Blohm Jung GmbH egy teljesen új fejlesztésű gépcsaláddal bővíti termékportfólióját. Az ORBIT gépek különösen a kis és közepes méretű sík- és profilköszörű gépek területén jelentenek új mérföldköveket. A rendezvény során a legkisebb Orbit 25 gépet tekinthetik meg, melynek köszörülési tartománya 200x500mm. Az Obrit köszörűgép család 3 méretben érhető el.

2014_02_17-Galika_hazi_kiallitas_02_2

Studer favoritCNC- átmérőköszörű

Studer egyik legnépszerűbb köszörűgépét tekintheti meg nálunk, ha ellátogat hozzánk. A favoritCNC a piacvezető svájci gyártó legkeresettebb átmérőköszörűje Magyarországon.A legtöbb köszörülési feladatra kitűnően alkalmas, univerzális, felhasználóbarát. Bemutatógépünk köszörülés-felismerővel, korongkiegyensúlyozóval, üveg mérőlécekkel felszerelt, így a gyártás gyors, biztonságos, pontos. Győződjön meg róla a bemutató alkalmával.

OGP – Flash CNC300- multiszenzoros mérőgép

Az OGP (Optical Gaging Products) 1945 óta az egyik vezető gyártója az érintésmentes és multiszenzoros mérőgépeknek.  A gyártmányok típusai: multiszenzoros mérőgépek, optikai vizsgálat, videó mérés, lézeres szkenner stb. Bemutató gépünk aSmartScope CNC300 a legjobb választás az automatikus térbeli méréshez.

További információ

Galika Szerszámgépek Kft.

Komár József
Tel.: +23 445 730
Mobil: +36 30 335 3071
E-mail: j.komar@galika.hu

Megosztás
[
    ]