Elérhető a Sandvik Coromant ingyenes oktatóprogramja

A Sandvik Coromant egy interaktív, fémforgácsoló e-oktatóprogramot mutatott be a közelmúltban. Ezt az átfogó online programot a Sandvik Coromant Academy fejlesztette ki a gyártásban dolgozó szakemberek igényeire alapozva.

A 75 kurzusból álló tanmenet rengeteg információt és szaktanácsot tartalmaz az egyes fémmegmunkálási folyamatokhoz, így egyaránt ideális mérnökök, programozók, gépkezelők és diákok számára is, elsőrangú betekintést és tudást kínálva a termelékenység és jövedelmezőség növeléséhez.

sandvik_2

A tréning és oktatóprogram a fémforgácsolás alapjaival indít, majd külön fejezetekben tárgyalja a palást- és furatesztergálást, a leszúrást és horonyesztergálást, a marást, a fúrást, a menetvágást, a furatmegmunkálást és szerszámbefogást. A fémforgácsolási folyamatok megértése egyre nagyobb szerepet játszik a gyártásban a termelékenység növelése és a költségek csökkentésének érdekében. Ez a program alapvető információkkal szolgál az alkatrészek ideális megmunkálási folyamatainak megtervezéséhez, a megfelelő szerszámok kiválasztásához és a költségkalkulációk elvégzéséhez. Ezen kívül megtanít a különböző típusú szerszámkopások felismerésére és a probléma kezelésére, valamint a forgácsolási paraméterek és a szerszám élettartamának optimalizálására.

„A fémforgácsoló e-oktatóprogram tudásanyaga csak egy része annak, amivel a Sandvik Coromant az ügyfeleit támogatja” mondta Jamie Price, a Sandvik Coromant US elnöke. „Ez a program segíteni fog azoknak az embereknek, akik a legfrissebb információk felhasználásával a szerszámaikból a legnagyobb értéket és termelékenységet szeretnék kihozni. A saját tempójuk szerint tanulhatnak úgy, ahogy ők szeretnének. A legkorszerűbb oktató technikákat alkalmazzuk, hogy segítsünk az embereknek megérteni a forgácsolószerszámok felhasználásának legjobb módjait.”

A felhasználók saját ütemű tanulásához kifejlesztett, teljesen ingyenes fémforgácsoló oktatóprogram már elérhető a www.metalcuttingknowledge.com weboldalon, a Sandvik Coromant Academy portálján. A program többféle tanulási módot kombinál, többek között videókkal, animációkkal, kérdésekkel és magyarázatokkal kínál mélyreható oktatást és útmutatást a fémmegmunkálás mikéntjének megértéséhez. A felhasználók a fejezetek végén ellenőrizhetik tudásukat és a program teljesítésével egy bizonyítványt is megszerezhetnek.

Forrás www.metalworkingcanada.com

További információ:

A Sandvik Coromant hivatalos weblapján.

Megosztás
[
    ]