Digitális gyártási rendezvények gyártó cégeknek

A graphIT Kft. által forgalmazott digitális gyártási megoldások az elmúlt években számos cégnek segített a gyártási és logisztikai folyamatok hatékonyságának növelésében, a folyamatokban rejlő veszteségek feltárásában.

A Siemens Tecnomatix digitális gyártási termékei között olyan szoftvereszközök találhatók meg, amelyek kiemelkedően gyorsan megtérülő megoldást jelentenek a cégek számára.
Ezeket a termékeket az idei esztendőben egy szeminárium sorozatban mutatja be a graphIT Kft. A rendezvény sorozat első két előadása a következő témákkal foglalkozik.

GraphIT_digitális gyartas

Téma: Értékáram és folyamatoptimalizálás a gyártásban és a logisztikában
Időpont: 2014. március 4.

A rendezvényen megismerhetik, hogy a folyamatszimuláció segítségével hogyan lehet a komplex gyártási és logisztikai folyamatokat leképezni, hogyan lehet megtalálni a folyamatokban lévő tartalékokat és veszteségeket. A dinamikus értékáram térkép (VSM) segítségével pedig a folyamatok tervezésének és javításának egy új – soha nem látott módon produktív – eszközét ismerhetik meg.

Téma: Gyártási ellenőrzési megoldások (robotprogramozás, ergonómia, szerelhetőség)
Időpont: 2014. március 6.

A gyártási ellenőrzési megoldások segítenek abban, hogy az adott termék már elsőre a megfelelő minőségben készüljön el. A Siemens termékpalettájának három eleme kerül bemutatásra ezen a szemináriumon (robotprogramozás, munkahelyi ergonómiai vizsgálatok és szerelhetőség vizsgálat).

A további előadások során várható témák a következők:

  • Autóipari hegesztési megoldások
  • Virtuális beüzemelés
  • Minőségre tervezés
  • Mérőgépek programozása
  • Megoldások sortervező cégek számára

Amennyiben érdekli Önt vagy munkatársait ezek a témák, regisztráljanak a graphIT Tecnomatix digitális gyártási szemináriumaira a következő linken: http://graphit.hu/tecnomatix/s/rendezveny-regisztracio/

Forrás graphIT

További információ:

GraphIT Kft. honlapján.